Cabinet Particular Audit Energetic Agnita

Audit Energetic Agnita

Audit Energetic - Certificat Energetic

Cabinet Particular Audit Energetic Agnita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic - Certificat Energetic - Cabinet Particular Audit Energetic Agnita. Cabinet Particular Audit Energetic Agnita Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


audit energetic

    Firma noastra ofera servicii de audit energetic la preturi avantajoase!

     

   Cabinetul Nostru de Audit Energetic va sta la dispozita dumeavoastra pentru a va ajuta in descoperirea si aplicarea unor solutii pentru economisirea energiei din casele dumneavoastra. 

    Raportul de audit energetic se elaborează
 pe baza analizei tehnice şi economice a solutiilor de reabilitare/modernizare energetică a cladirilor.

    Raportul de audit energetic conţine elementele necesare alegerii soluţiilor de reabilitare/modernizare energetică a clădirii.

    Întocmirea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată de fiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului.

     Certificatul Energetic cuprinde valori de referinta prevazute în reglementarile tehnice în vigoare, care permit clientilor sa compare si sa evalueze performanta energetica a cladirii. Certificatul Energetic este însotit de recomandari de reducere a costurilor, prin îmbunatatirea performantei energetice a cladirii.

Servicii

  • Realizare Expertiza Termoenergetica
  • Eliberarea Certificatului de Performanta Energetica
  • Solutii de Reabilitare Energetic

Galerie foto