Cabinet Particular Audit Energetic Bistrita

Audit Energetic Bistrita

SC Ava System Cert SRL Audit Energetic Bistrita, Ardelean Alexandru, Certificate Energetice Jud. Bistrita Nasaud

Cabinet Particular Audit Energetic Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Ava System Cert SRL Audit Energetic Bistrita, Ardelean Alexandru, Certificate Energetice Jud. Bistrita Nasaud - Cabinet Particular Audit Energetic Bistrita. Cabinet Particular Audit Energetic Bistrita Certificat Energetic, Auditor Energetic, Termoviziune, Verificare Termo-Energetica


  Birou Intocmire si Eliberare Certificate Energetice Bistrita-Nasaud

                              Ardelean Alexandru 0744524940

 

 

 Rolul certificatului este de a-l motiva pe cel care construiește, folosește, închiriază  o locuință sau un alt spațiu încălzit să ia cât mai multe măsuri de economisire a energiei. Primul efect este, bineînțeles, că vei da mai puțini bani pentru plata energiei consumate, sub orice formă ar fi ea. Așadar cheltuiala se transformă de fapt într-o investiție. De fapt cea mai ieftină energie este cea pe care o economisești.
   În afara documentului propriu-zis, proprietarul spațiului va primi și recomandări care îl vor ajuta să ia cele mai bune decizii în privința creșterii eficienței energetice a locuinței.
   Pe parcursul certificării energetice nu ezitați să solicitați cât mai multe informații auditorului energetic care vă expertizează proprietatea. Veți constata că multe din recomandări vă sunt la îndemână și nu sunt costisitoare. Pentru altele sunt necesare investiții, iar după ce veți ajunge la concluzia că prin acestea se va mări confortul locuinței dvs,. cu siguranță că veți fi interesați să le faceți.
   Sunt convins că cei care vor să construiască, să cumpere sau să închirieze orice fel de spațiu încălzit sunt interesați de felul în care se prezintă construcția, dar la fel pot spune și despre cei care vând că doresc șă primească un preț mai bun pentru un spațiu în care se consumă mai puțină energie.5_03
   Persoana care îi poate ajuta pe ambii trebuie să fie un specialist independent, neutru și care să nu fie implicat în nici un fel în tranzacție. Acea persoană este auditorul energetic.

   De asemenea societatea noastra va sta la dispozitie si pentu:

   Audit energetic

  Auditul energetic al unei clădiri urmăreşte ca pe baza unui studiu complex (analiză termică şi energetică a clădirii) să se identifice principalele caracteristici termice şi energetice ale construcţiei şi instalaţiilor aferente acesteia şi să stabilească din punct de vedere tehnic şi economic soluţiile de reabilitare sau modernizare termică şi energetică a acestora. 
   În urma aplicării soluţiilor eficiente energetic de reabilitare a clădirilor, în afara de intervenţia propriu-zisă asupra construcţiei, se intervine şi asupra mediului:    

  •  exterior, prin reducerea emisiilor de bioxid de carbon în atmosferă şi a reducerii consumurilor resurselor energetice;
  •  interior, prin modificarea complexului de factori care definesc noţiunea de confort termic.

   Termografie a cladirilor6_04

   Termografia (termoviziunea) este masurarea campului termic prin inregistrarea radiatiilor infrarosii si vizualizarea distributiei de temperatura pe suprafetele observate. 

    Repartitia temperaturilor pe o suprafata observata poate fi deci utilizata pentru localizarea/detectarea,defectelor ascunse de izolare, a zonelor cu umiditate în exces si/sau infiltratiilor de aer prin neetanseitatile unor componente ale anvelopei (rosturi ale ferestrelor si usilor, îmbinari ale elementelor de constructie insuficient tratate, etc). Temperaturile masurate constituie informatii initiale pentru calculele energetice efectuate pentru aprecierea
randamentului energetic al cladirilor.
        Repartitia temperaturilor pe o suprafata observata poate fi deci utilizata pentru localizarea/detectarea defectelor ascunse de izolare, a zonelor cu umiditate în exces si/sau infiltratiilor de aer prin neetanseitatile unor componente ale anvelopei (rosturi ale ferestrelor si usilor, îmbinari ale elementelor de constructie insuficient tratate,etc). Temperaturile masurate constituie informatii initiale pentru calculele energetice efectuate pentru aprecierea randamentului energetic al cladirilor.

Servicii

   Auditul energetic al clădirii reprezintă o procedură specifică, având drept scop obţinerea datelor privind:

  • profilul consumului energetic al clădirii;3_400_05
  • identificarea şi cuantificarea măsurilor pentru realizarea unor economii de energie;
  • raportarea rezultatelor.

   Auditul energetic al clădirii cuprinde:

  • analiza termică şi energetică a clădirii, pe baza căreia se elaboreaza Certificatul de Performanţă Energetică al Clădirii;
  • stabilirea măsurilor în vederea creşterii performanţei energetice a clădirii, cu estimarea costurilor, a economiei de energie, precum şi a duratei de recuperare a investiţiei.

   Certificatul de Performantă Energetică este un document tehnic cu caracter informativ, care atestă performanţa energetică a clădirii prin compararea acesteia cu o clădire de referinţa stabilită prin metodologie de calcul, precum şi încadrarea clădirii într-o clasă de performanţă energetică.

Galerie foto