Cabinet Particular Audit Energetic Constanta

Audit Energetic Constanta

STARTCAD ADVISOR - Cadastru si Certificate Energetice Jud. Constanta

Cabinet Particular Audit Energetic Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre STARTCAD ADVISOR - Cadastru si Certificate Energetice Jud. Constanta - Cabinet Particular Audit Energetic Constanta. Cabinet Particular Audit Energetic Constanta Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


CE ESTE UN CERTIFICAT DE PERFORMANȚĂ ENERGETICĂ (CPE)?

Document elaborat conform metodologiei de calcul al performanței energetice a clădirilor, prin care este indicată performanța energetică a unei clădiri sau a unei unități de cladire și care cuprinde date cu privire la consumurile de energie în clădiri și care, după caz, poate fi însoțit de recomandări de reducere a acestora.

CÂND ESTE NECESARĂ REALIZAREA UNUI CPE?

CPE se elaborează pentru clădirile menționate mai jos și unitățile acestora, care SE CONSTRUIESC (necesar la realizarea procesului verbal la terminarea lucrărilor – în lipsa acestuia, PROCESUL VERBAL SE CONSIDERĂ NUL), SE VÂND, SE ÎNCHIRIAZĂ SAU SUNT SUPUSE RENOVĂRILOR MAJORE.

 • blocuri de locuințe;
 • birouri;
 • clădiri de învățământ;
 • spitale;
 • hoteluri și restaurante;
 • clădirile aflate în proprietatea/administrarea autorităților  publice sau a instituțiilor care prestează servicii publice;
 • Opțional, CPE poate fi cerut de către proprietari, în afara cazurilor menționate (atunci cand este obligatoriu) – pentru a lua la cunoștință asupra clasei energetice din care face parte și posibilităților de îmbunătățire a acesteia.

 

 

Servicii

Biroul nostru realizeaza in Jud. Constanta:

- certificate de performanta energetica;

- cadastru si intabulare

Pregateste-ti actele pentru realizarea vanzarii imobilului tau!

Pentru oferta personalizata, in care sa fie incluse ambele servicii, va rugam sa ne contactati

Tel: 0731 897 041

Tot ce ai nevoie, intr-un singur pachet

Mail: office@startcad.ro

oferte speciale

Ofertă cadastru, intabulare si certificat energetic apartamente

 

Operațiunile de cadastru și intabulare sunt două procese indispensabile pentru fiecare proprietar de garsonieră și apartament. Conform legislației în vigoare, orice imobil trebuie să dețină un număr unic cadastral de înregistrare și să figureze în același timp în cartea funciară.

 Mai mult decât atât, întocmirea certificatului energetic este obligatorie atunci când intenționezi să-ți vinzi locuința, să o închiriezi ori să faci renovări majore.

 Fiecare proces individual de realizare al documentelor implică și un anumit cost. Însă, echipa noastră îți pune la dispoziție toate aceste servicii într-un singur pachet astfel:

Garsoniera: 600 lei

Apartament 2 camere: 600 lei

Apartament 3 camere: 650 lei

Apartament 4 camere: 700 lei

 

Preturile reprezinta onorariile directe percepute de noi, exceptand taxele adiacente ce trebuie platite catre institutiile statului si depind de tipul actelor de proprietate detinute de fiecare proprietar in parte.

 

În urma achiziționării pachetului de lucrări, beneficiezi de:

 • un preț mult mai avantajos decât în cazul în care ai achiziționa serviciile separat;
 • măsurătoarea este realizată în cel mai scurt timp posibil, fără a depăși 3 zile lucrătoare de la semnarea contractului;
 • colaborezi cu o singură firmă de specialitate fără a fi nevoit să contractezi două entități diferite;
 • economisești timp, întrucât nu mai ești nevoit să te deplasezi în locuri distincte pentru a accesa serviciile de care ai nevoie.

 

 

Tel: 0731 897 041

Tot ce ai nevoie, intr-un singur pachet

Mail: office@startcad.ro

Alege sa lucrezi direct cu persoanele autorizate! Fara intermediari! Fara comisioane ascunse!

Galerie foto