Cabinet Particular Audit Energetic Copsa Mica

Audit Energetic Copsa Mica

Audit Energetic Copsa Mica, Certificate de Performanta Energetica

Cabinet Particular Audit Energetic Copsa Mica reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic Copsa Mica, Certificate de Performanta Energetica - Cabinet Particular Audit Energetic Copsa Mica. Cabinet Particular Audit Energetic Copsa Mica Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


   Auditorul energetic este o persoana fizica atestata sa inspecteze si Audit Energetic Copsa Micaevalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

   Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.
   Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.
   La noi puteti obtine acest certificat energetic la preturi acceptabile si in cel mai scurt timp!

Audit Energetic Copsa Mica

Servicii

   Audit energeticAudit Energetic Copsa Mica

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic.

   Certificat de performanta energetica

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica;
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

Galerie foto