Cabinet Particular Audit Energetic Dej

Audit Energetic Dej

Cristian Groza - Auditor Energetic - Birou Certificate Energetice - Rapoarte de Audit Energetic Cladiri

Cabinet Particular Audit Energetic Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cristian Groza - Auditor Energetic - Birou Certificate Energetice - Rapoarte de Audit Energetic Cladiri - Cabinet Particular Audit Energetic Dej. Cabinet Particular Audit Energetic Dej Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


  Auditorul energetic este o persoana fizica atestata sa inspecteze si evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile deCertificat Energetic Campia Turzii caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

    Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.

    Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

       La noi puteti obtine acest certificat energetic la preturi acceptabile si in cel mai scurt timp!

         Tratăm fiecare client cu seriozitate şi promptitudine!

Servicii

  Certificat energeticCertificat Energetic Campia Turzii

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

   Expertiza termoenergetica 

   Audit energetic pentru instalatii 

   Inspectii termografice cu camere de termoviziune 

   Certificare energetica 

   Consultanta energetica