Cabinet Particular Audit Energetic Faurei

Audit Energetic Faurei

CARAGEA A.ALEXANDRU AUDITOR ENERGETIC GRADUL I - CIF:27972442

Cabinet Particular Audit Energetic Faurei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CARAGEA A.ALEXANDRU AUDITOR ENERGETIC GRADUL I - CIF:27972442 - Cabinet Particular Audit Energetic Faurei. Cabinet Particular Audit Energetic Faurei Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


 Auditorul energetic reprezinta o persoana fizica atestata sa inspecteze si evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

    Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

    Tratăm fiecare client cu seriozitate şi promptitudine!

   

Servicii

Biroul de Audit Energetic reprezentat de Ing. Caragea Alexandru va ofera urmatoarele servicii:

 Realizarea de audit energetic

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic;

Eliberarea de certificate energetice

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

 

Galerie foto