Cabinet Particular Audit Energetic Livada

Audit Energetic Livada

Audit Energetic Livada

Cabinet Particular Audit Energetic Livada reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic Livada - Cabinet Particular Audit Energetic Livada. Cabinet Particular Audit Energetic Livada Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


   Biroul nostu de Audit Energetic din Satu Mare va sta la dispozita dumeavoastra pentru a va ajuta in descoperirea si aplicarea unor solutii pentru economisirea energiei din casele dumneavoastra.Audit energetic Livada

   Întocmirea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată de fiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului.

    Certificatul Energetic cuprinde valori de referinta prevazute în reglementarile tehnice în vigoare, care permit clientilor sa compare si sa evalueze performanta energetica a cladirii. Certificatul Energetic este însotit de recomandari de reducere a costurilor, prin îmbunatatirea performantei energetice a cladirii.

Servicii

   Auditul energetic al clădirii reprezintă o procedură specifică, având drept scop obţinerea datelor privind:

  • profilul consumului energetic al clădirii;
  • identificarea şi cuantificarea măsurilor pentru realizarea unor economii de energie;
  • raportarea rezultatelor.

   Auditul energetic al clădirii cuprinde:Audit energetic Livada

  • analiza termică şi energetică a clădirii, pe baza căreia se elaboreaza Certificatul de Performanţă Energetică al Clădirii
  • stabilirea măsurilor în vederea creşterii performanţei energetice a clădirii, cu estimarea costurilor, a economiei de energie, precum şi a duratei de recuperare a investiţiei.

   Certificatul de Performantă Energetică este un document tehnic cu caracter informativ, care atestă performanţa energetică a clădirii prin compararea acesteia cu o clădire de referinţa stabilită prin metodologie de calcul, precum şi încadrarea clădirii într-o clasă de performanţă energetică.

 

 Putem oferi si expertiza tehnica pentru Securitate la incendiu

Galerie foto