Cabinet Particular Audit Energetic Miercurea Sibiului

Audit Energetic Miercurea Sibiului

Audit Energetic Miercurea Sibiului, Certificate de Performanta Energetica

Cabinet Particular Audit Energetic Miercurea Sibiului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic Miercurea Sibiului, Certificate de Performanta Energetica - Cabinet Particular Audit Energetic Miercurea Sibiului. Cabinet Particular Audit Energetic Miercurea Sibiului Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


   Auditorul energetic este o persoana fizica atestata sa inspecteze si evalueze Audit Energetic Miercurea Sibiuluieficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

   Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.
   Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.
   La noi puteti obtine acest certificat energetic la preturi acceptabile si in cel mai scurt timp!

Audit Energetic Miercurea Sibiului

 

Servicii

   Audit energeticAudit Energetic Miercurea Sibiului

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic.

   Certificat de performanta energetica

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica;
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

Galerie foto