Cabinet Particular Audit Energetic Ramnicu Sarat

Audit Energetic Ramnicu Sarat

Sigaciu D. Valentin - Audit Energetic Ramnicu Sarat Certificate Energetice

Cabinet Particular Audit Energetic Ramnicu Sarat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sigaciu D. Valentin - Audit Energetic Ramnicu Sarat Certificate Energetice - Cabinet Particular Audit Energetic Ramnicu Sarat. Cabinet Particular Audit Energetic Ramnicu Sarat Certificat Energetic, Auditor Energetic, Termoviziune, Verificare Termo-Energetica


   Auditorul energetic este o persoana fizica atestata sa inspecteze Audit Energetic Ramnicu Saratsi evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

   Evaluarea performanţelor energetice ale unei clădiri se referă la determinarea nivelului de protecţie termică al clădirii şi a eficienţei energetice a instalaţiilor de încălzire interioară, de ventilare / climatizare, de preparare a apei calde de consum şi de iluminat.  

   Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică in vederea vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale.

Servicii

  • expertiză termoenergetică;Audit Energetic Ramnicu Sarat
  • audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  • inspectii termografice,
  • certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  • consultanţă energetică.

 

 

Galerie foto