Cabinet Particular Broker asigurari Sibiu

Broker asigurari Sibiu

HB-Asigurare-Reasigurare

Cabinet Particular Broker asigurari Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre HB-Asigurare-Reasigurare - Cabinet Particular Broker asigurari Sibiu. Cabinet Particular Broker asigurari Sibiu RCA, CASCO, Asigurare Auto, Asigurare Obligatorie, Asigurare de Viata, Asigurare de Calatorie, Asigurare Medicala, Raspundere Civila, Asigurare Generala, Asigurare de Persoane, Asigurare Financiara, Asigurare Maritima, Asigurare Maritima


     HB-Asigurare-Reasigurare, reuneste o echipã de profesionisti, recunoscuti în domeniul asigurãrilor,
beneficiind de o vastã experientã în domeniul asigurãrilor si al lichidãrilor de daune.
Buni cunoscãtori ai pietei asigurãrilor din România, ei sunt la dispozitia dumneavoastrã, gata oricând sã vã scape de grijile protectiei bunurilor dumneavoastrã.

    HB-Asigurare-Reasigurare, si profesionistii sãi vã pot orienta cu usurinþã în meandrele legislative ale
domeniului protectiei bunurilor dumneavoastrã prin asigurare si poate sã vã reprezinte interesele în
recuperarea prejudiciului suferit ca urmare a unor evenimente neprevãzute.

    Brokerul de asigurãri cumpãrã asigurãri pentru clientii sãi, reprezentând interesele celor care au nevoie de asigurãri, ale dumneavoastrã deci, gãsind mecanismele optime de protectie împotriva riscurilor si nu în ultimul rând îsi asistã clientul în recuperarea daunelor, în cazul producerii evenimentului asigurat.

       Brokerul în asigurãri este un profesionist.
   El reprezintã interesele clientului, întotdeauna oferind un produs care satisface cel mai bine nevoile sale. El este independent fatã de toate societãtile de asigurare, aceasta independentã punându-l în situatia de a organiza licitatii pentru preluarea de diverse riscuri, în rândul societãþilor de asigurare, iar performerul va fi
recomandat dumneavoastrã.

      Brokerul de asigurare negociazã pentru dumneavoastrã.
   Beneficiind de cunostinte aprofundate în domeniul legislativ si al asigurãrilor, cunoscând piata asigurãrilor, el poate obtine pentru dumneavoastrã cel mai bun produs, cu raportul calitate-pret cel mai ridicat.

      Toate acestea la un pret minim.
    Brokerul este plãtit cu o cotã parte din prima brutã de asigurare de cãtre Asigurator, ce este cedatã de cãtre acesta în favoarea brokerului.