Cabinet Particular Certificate Energetice Calarasi

Certificate Energetice Calarasi

Certificate Energetice Calarasi- Cojocaru Florina Cecilia

Cabinet Particular Certificate Energetice Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Certificate Energetice Calarasi- Cojocaru Florina Cecilia - Cabinet Particular Certificate Energetice Calarasi. Cabinet Particular Certificate Energetice Calarasi Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic    Biroul nostru va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii de audit energetic si deasemenea pentru intocmirea certificatuli energetic.
    Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.

    Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

    Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică in vederea vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale.

Servicii

  • expertiză termoenergetică;
  • audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  • inspectii termografice ;
  • certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  • consultanţă energetică.

audit energetic