Cabinet Particular Certificate Energetice Nasaud

Certificate Energetice Nasaud

Iloaie Florin George - Auditor Energetic Gradul I

Cabinet Particular Certificate Energetice Nasaud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Iloaie Florin George - Auditor Energetic Gradul I - Cabinet Particular Certificate Energetice Nasaud. Cabinet Particular Certificate Energetice Nasaud Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


Iloaie Florin George

Auditor Energetic Gradul I - Beclean

Certificate / Rapoarte Energetice 

BISTRITA-NASAUD si CLUJ

0749 227 798

iloaie.florin@gmail.com

 

   Auditorul energetic este persoana fizica autorizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice care are dreptul sa realizeze auditul energetic pentru cladiri si sa intocmeasca Certificatul de Performanta Energetica, precum si Raportul de Audit Energetic.

   Certificatul de Performanta Energetica are ca scop oferirea de Iloaie Florin George - Auditor Energetic Gradul I, Certificate Energetice, Rapoarte Energeticeinformatii despre performanta energetica a cladirii, inclusiv a instalatiilor aferente acesteia, rezultate din analiza termica si energetica. Certificatul este insotit de recomandari in vederea reducerii consumurilor energetice, implicit a costurilor de exploatare, prin imbunatatirea performantei en. a cladirii.

   Certificatul de Performanta Energetica este obligatoriu atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele care se renoveaza, se vand sau se inchiriaza (locuinte, spatii comerciale). Conform Legii 372/2005 modificata si completata de Legea 159/2013, orice tranzactie imobiliara va fi insotita de acest certificat solicitat de catre notar, banca creditoare sau circa financiara.

   In vederea obtinerii Autorizatiei de construire, este necesara elaborarea unui Raport de Audit Energetic. In acest mod, investitorul este informat inca din faza de proiectare de performanta cladirii, avand posibilitatea reducerii costurilor de exploatare a cladirii prin alegera optima a solutiilor tehnice.

 

Iloaie Florin George - Auditor Energetic Gradul I, Certificate Energetice, Rapoarte Energetice

Servicii

   Audit energeticIloaie Florin George - Auditor Energetic Gradul I, Certificate Energetice, Rapoarte Energetice

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic;

   Certificat energetic

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

   Raport de audit energetic

  • Raport de audit energetic si/sau studiu de eficienta energetica este ultimul raport de specialitate inclus in lista documentatiei necesare la emiterea autorizatiei de construire cerute prin certificatul de urbanism de catre Primarie.
  • Executarea lucrărilor de construcţii este permisă numai pe baza unei autorizaţii de construire sau de desfiinţare, emisă în condiţiile legi, la solicitarea titularului unui drept real asupra unui imobil – teren şi/sau construcţii – identificat prin număr cadastral, în cazul în care legea nu dispune altfel.

 

Iloaie Florin George - Auditor Energetic Gradul I, Certificate Energetice, Rapoarte Energetice