Cabinet Particular Designer Buzau

Designer Buzau

Ral Concept S.R.L. - Design / Proiectare de Interior / Amenajari Interioare Buzau

Cabinet Particular Designer Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ral Concept S.R.L. - Design / Proiectare de Interior / Amenajari Interioare Buzau - Cabinet Particular Designer Buzau. Cabinet Particular Designer Buzau Design Grafic, Multimedia,Accesorii, Produse, Web Design, Designer de Interior, Exterior, Gradina,  Apartament, Amenajări Interioare, Exterioare, Vestimentar


   Am trecut prin etapele designului interior, am explicat costurile, ne-am prezentat si am prezentat lucrarile si experienta noastra.
 Designul de interior este munca si pasiunea noastra iar fiecare discutie pe tema interioare ne face placere. Te invitam sa ne contactezi la sediul nostru, pe email sau la numarul de telefon pentru orice informatii sau pentru stabilirea unei intalniri gratuite si fara obligatii de consultanta initiala. 

    Designerul de interior inseamna mai mult decat schite si idei notate intr-o descriere de proiect. Pe langa alegerea atenta a materialelor necesare, amplasarea corecta a acestora in spatiu cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu experienta, evaluarea permanenta a proiectului impreuna cu beneficiarul pentru a asigura o finalitate care sa corespunda promisiunilor, noi punem suflet in ceea ce facem iar dovada este numarul tot mai mare de clienti care apeleaza la serviciile noastre.

Servicii

Consultanta Design Interior pentru dezvoltare proiect

La inceput programam o vizita intiala cu unul sau doi reprezentanti pentru a stabili cererile si pentru intocmirea unui rezumat. Analizam informatiile si bugetul,stabilim scopul constructiei, si desfasurarea proiectului.

 

Concept Design Interior pentru Amenajare Interioara

Realizam relevee, desene-schite idei pentru proiectul de design interior, randari 3D, planuri schematice 2D, formulam conceptul pentru un design interior preliminar cautand sa fie atat din punct de vedere estetic cat si functional apropiat cu standardele clientului pentru a putea contura Amenajarea Interioara finala.

 

Proiect detaliat de Design Interior

Include atat realizarea proiectului detaliat pentru proiectul de Design Interior: plan pardoseala, plan mobilier, sectiuni, plan plafon, detalii de executie, materiale si finisaje, mobilier si accesorii cat si colaborare cu alte specialitati (etapa optionala): rezistenta, instalatii, echipe care se ocupa de finisajele interioare.

 

Urmarirea executiei de catre proiectant

Aceasta activitate presupune participarea la verificarea si atestarea fazelor determinante stabilite prin programul de urmarire de catre proiectant a calitatii executiei lucrarilor, care este prevazut in proiectul tehnic. Urmarim aplicarea pe santier a solutiilor adoptate prin proiect, conform reglementarilor tehnice in vigoare si a celor mai bune tehnologiilor de executie existente.