Cabinet Particular Designer Buzau

Designer Buzau

Ral Concept S.R.L. Designer Buzau

Cabinet Particular Designer Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ral Concept S.R.L. Designer Buzau - Cabinet Particular Designer Buzau. Cabinet Particular Designer Buzau Design Grafic, Multimedia,Accesorii, Produse, Web Design, Designer de Interior, Exterior, Gradina,  Apartament, Amenajări Interioare, Exterioare, Vestimentar


   Am trecut prin etapele designului interior, am explicat costurile, ne-am prezentat si am prezentat lucrarile si experienta noastra.
 Designul de interior este munca si pasiunea noastra iar fiecare discutie pe tema interioare ne face placere. Te invitam sa ne contactezi la sediul nostru, pe email sau la numarul de telefon pentru orice informatii sau pentru stabilirea unei intalniri gratuite si fara obligatii de consultanta initiala. 

    Designerul de interior inseamna mai mult decat schite si idei notate intr-o descriere de proiect. Pe langa alegerea atenta a materialelor necesare, amplasarea corecta a acestora in spatiu cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu experienta, evaluarea permanenta a proiectului impreuna cu beneficiarul pentru a asigura o finalitate care sa corespunda promisiunilor, noi punem suflet in ceea ce facem iar dovada este numarul tot mai mare de clienti care apeleaza la serviciile noastre.

Servicii

Consultanta Design Interior pentru dezvoltare proiect

La inceput programam o vizita intiala cu unul sau doi reprezentanti pentru a stabili cererile si pentru intocmirea unui rezumat. Analizam informatiile si bugetul,stabilim scopul constructiei, si desfasurarea proiectului.

Concept Design Interior pentru Amenajare Interioara.

Realizam relevee, desene-schite idei pt proiectul de design interior ,randari 3D,planuri schematice 2D, formulam conceptul pentru un design interior preliminar cautand sa fie atat din punct de vedere estetic cat si functional apropiat cu standardele clientului pentru a-si putea contura cum va arata Amenajarea Interioara finala.

Proiect detaliat de Design Interior

Include atat realizarea proiectului detaliat pentru proiectul de Design Interior: plan pardoseala, plan mobilier, sectiuni, plan plafon, detalii de executie, materiale si finisaje, mobilier si accesorii cat si colaborare cu alte specialitati (etapa optionala): rezistenta, instalatii, echipe care se ocupa de finisajele interioare.

Mostre si finisaje pentru o Amenjare Interioara de calitate.

Achizitionarea mostrelor si finisajelor de la furnizori . Ne ocupam de selectarea celor mai bune produse, finisaje, materiale care se potrivesc ambientului in limitele pietei si a bugetului pentru: pardoseli, pereti, bucatarie, baie, dormitor, tamplarie, iluminat. Realizam panou de finisaje / materiale pentru fiecare spatiu pentru a va arata cum va functiona intregul concept interior pentru obtinerea a avea o Amenajare Interioara care sa corespunda cu proiectul de Design Interior.

Import mobilier si mobilier la comanda

Importam mobilier de o calitate foarte buna fiind conceput pentru o ambianta placuta pentru satisfacerea variatelor idei de Amenajare Interioara.

Avem oferte variate de la mobilier stil pana la cel modern care poate satisface toate dorintele.

Cand pentru un proiect de Design Interior achizitionarea mobilierul este imposibila,apelam la realizarea mobilierului pe comanda.

Management si administrare proiect de Amenajare Interioara.

Include coordonarea proiectului de Design Interior, ofertarea si faza negocierii. Design-ul Interior poate lua sub-antrepriza lucrarea de Amenajare Interioara sau poate oferi servicii de project manager. Coordonarea cu toate specialitatile (electricieni, arhitecti, ingineri). Monitorizam progresul lucrarii pe intreaga desfasurare a etapelor de Amenajare Interioara si coordonam zilnic activitatea lucrarilor prin urmarirea de santier.