Cabinet Particular Detectiv Giurgiu

Detectiv Giurgiu

Cabinet Detectiv Particular Giurgiu

Cabinet Particular Detectiv Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Detectiv Particular Giurgiu - Cabinet Particular Detectiv Giurgiu. Cabinet Particular Detectiv Giurgiu Investigatii Persoane, Selectionarea Personalului, Infiltrarea sub Acoperire


    Cabinetul de detectivi ofera servicii autorizate de investigatii. Cand aveti nevoie sa aflati adevarul, daca trebuie sa verificati pe cineva, cautati-ne la nr. de telefon.

    Va garantam confidentialitate maxima, profesionalism si experienta. Putem acoperi o gama larga de servicii pentru persoane fizice sau juridice (vezi Legislatie). Detectivii lucreaza pentru descoperirea adevarului in asa fel incat dvs. sa actionati in consecinta.
Detectiv Targoviste
    Putem acorda un pachet complet de servicii profesioniste, prin partenerii nostrii: avocati, detectivi, executori judecatoresti, mediatori, notari, experti, etc, astfel incat problemele dvs. sa capete o rezolvare doar sunand la un singur nr. de telefon! Problema dvs. va fi consiliata in mod automat din punct de vedere juridic iar  probele obtinute in cursul procesului investigativ vor putea constitui probe in instanta, in conditiile legii.

    Daca doriti un detectiv particular, fiti sigur ca ati ales unul experimentat si, mai ales, atestat, astfel incat sa evitati orice probleme ulterioare.

    Doriti un detectiv care sa activeze in Bucuresti, Ilfov sau chiar si in alte zone din Romania sau strainatate? Indiferent daca este vorba despre infidelitate, supraveghere persoane sau bunuri disparute, programati-va la o consultatie gratuita la tel!

    AVANTAJE:

 • Ascultam cu atentie ce aveti de spus astfel incat sa raspundem intocmai cerintelor dvs.
 • Va oferim cea mai eficienta strategie pentru a va atinge scopul, bazata pe experienta noastra acumulata in cursul timpului.
 • Vom asigura servicii de investigatii eficiente, indreptate spre nevoile dvs.
 • Intodeauna actionam echitabil, onest si cu un grad sporit de flexibilitate astfel incat orice client sa fie pe deplin multumit.
 • Nu acceptam cazuri sau solutii care depasesc cadrul legal, aceste practici le consideram atat total contraproductive cat si riscante, de ex. ascultatul telefonului s.a.
 • Serviciile sunt disponibile 24 de ore, 7 zile pe saptamana.
 • Serviciile sunt prestate de detectivi particulari atestati si cu o experienta vasta, super calificati atat in domeniu investigatiilor, cat si in cel juridic sau criminalistic.Detectiv Targoviste
 • Ne putem lauda cu o rata de succes de 100%, aceasta fiind si punctul nostru forte in raport cu celelalte agentii de detectivi.
 • Nu am fost nici macar o data descoperiti, chiar daca, in unele cazuri, subiectii mai pot avea suspiciuni, niciodata nu vor exista certitudini.
 • Avem experienta si putem accepta si rezolva cazuri in care alti detectivi au esuat sau au fost descoperiti, cu conditia sa fim informati despre acest aspect.
 • Spre deosebire de celelalte agentii de detectivi, tinem legatura permanent cu clientul pe parcursul procesului investigativ, informandu-l pe acesta asupra tuturor detaliilor din teren, astfel incat sa putem obtine probele si dovezile care sunt de maxima importanta si relevanta pentru acesta. Prin acest serviciu ne diferentiem clar de tot ceea ce exista pe piata informatiilor din Romania si incercam sa oferim un serviciu „Premium” pentru toti cei ce apeleaza la serviciile noastre.

Servicii

   Servicii dedicate persoanelor fizice

   Oferim servicii de investigatii, la un tarif accesibil, intr-o anumita limita de timp, astfel incat problema dumneavoastra  sa primeasca atentia si tratamentul meritat.

    La solicitarea persoanei fizice, procesul investigativ poate viza:

    Compatibilitatea subiectului investigat cu anumite cerinte impuse de mediul familiei in care urmeaza sa acceada sau pretinse de sot, sotie, socri, tutori, parinti adoptivi, etc.
    Starea de loialitate si fidelitate a subiectului investigat in raporturile cu solicitantul investigatiei sau alta persoana fizica indicata de acesta,Cabinet Detectiv Particular Giurgiu
    Comportamentul ascuns sau vicii ascunse dobandite de subiectul investigat, de natura a-i afecta starea de sanatate, integritatea fizica, morala precum si imaginea publica a familiei din care provine,
    Un aspect de loc de neglijat il constituie bazele noastre de date sau posibilitatea de a accesa baze de date la nivel local sau national cum ar fi de exemplu (cea mai uzitata) baza de date ale S.P.C.L.E.P. care ne permite sa aflam intr-un timp scurt datele despre o anumita persoana cum ar fi: adresa starea civila, varsta, parinti, nume/prenume, etc.
    Testari poligrf (detectorul de minciuni). Poligraful este un instrument sigur de inregistrare si prelucrare complexa a reactiilor psihofiziologice si comportamentale, care insotesc raspunsurile verbale ale persoanei si care analizand constiinta subiectului, cauta sa evidentieze daca acesta reda cu sinceritate informatiile si derularea faptelor. Aparatul poligraf inregistreaza parametrii fiziologici cum ar fi: respiratia, tensiunea arteriala, pulsul distal, reactia galvanica apielii/reactia electrodermica, inervare neuromusculara toracica si inervare neuromusculara abdominala, caracteristice starilor de tensiune emotionala.Testarile poligraf sunt foarte utile in cazuri de furt, frauda, jaf, crima, verificarea declaratiilor, fidelitate, abuz sexual, etc.
    Alte aspecte si informatii.

    Servicii dedicate persoanelor juridice

La solicitarea persoanei juridice, activitatile de investigatii ale detectivului particular pot viza:

 •     Litigiile profesionale (practici neloiale, denigrare, divulgare de secrete comerciale, transfer de informatii concurentei, incalcarea clauzelor non-concurenta, falsuri, etc.)
 •     Litigiile economice (prevenirea riscurilor comerciale, studiul unei intreprinderi si a conCabinet Detectiv Particular Giurgiuducatorilor ei, etc.)
 •     Litigiile financiare (cautarea debitorilor, solvabilitate, identificarea activelor pentru sechestru sau luarea de garantii)
 •     Litigiile de asigurari (cercetarea unei victime, controlul/verificarea daunelor, escrocherii in domeniul asigurarilor)
 •     Investigatii Situatia juridica si financiara a unei firme (datorii, actionarei, asociati, verificare adrese, bunuri, etc.)
 •     Spionaj economic si industtrial. In ziua de azi, am observat, majoritatea companiilor se confrunta cu probleme cum sunt: spionajul economi, lipsa de onestitate in derularea contractelor, inselarea partenerilor de afaceri sau chiar a asociatilor, manifestari de concurenta neloiala, fraudarea (interna si externa) a companiei, fraudarea finantarilor si alte elemente care prejudiciaza compania. Lupta pentru cucerirea pietelor va fi intr-o coninua ascensiune in Romania. Spionajul din ziua de azi nu mai este cel tipic, romantic, gen JAMES BOND, capabil sa distruga sistemele de alarma sa patrunda in baza de date iar apoi sa dispara. Acum spionajul economic este chiar mai eficient si mai subversiv. Ne-am confruntat si am combatut practici de infiltrare in companie a unor persoane care au incercat sa sustraga date si informatii ce urmau sa fie folosite in detrimentul companiei de exemplu racolarea clientilor companiei, propagarea de informatii gresite despre companie pentru preluarea frauduloasa a clientelei de care compania agrsoare. Totodata am combatut practici de sustragere de programe software, schite tehnice, si know-how industrial. Din experianta noastra, putem spune ca o prioritate ar trebui sa fie activitatea de preventie a actelor de concurenta neloiala care ar putea afecta interesele companiei. In acest sens putem organiza monitorizarea eficienta a activitatii personalului si companiei in ansamblu.
 •     Testari poligrf. Poligraful este singura metoda stiintifica ce investigheaza direct informatiile stocate in memoria subiectului, informatii deosebit de stabile in timp si inaccesibile altor mijloace de investigare obisnuite. Am folosit testari poligraf pentru depistarea afirmatiilor facute de angajati, persoane care urmeaza sa fie numiti in functii de conducere/raspundere, sustrageri de bunuri din companie.
 •     Compatibilitatea unei persoane cu cerintele impuse de fisa de post,
 •     Loialitatea unui angajat in raporturile cu persoana juridica solicitanta,
 •     Cinstea si corectitudinea unui angajat,
 •     Comportamentul unui angajat al persoanei juridice solictante, de natura a afecta imaginea publica a firmei,
 •     Verificare asociat, partener de afaceri,
 •     Alte date si informatii.

Galerie foto