Cabinet Particular Diriginte de Santier Sebes

Diriginte de Santier Sebes

BRATA VALENTIN - PROIECTARE IN CONSTRUCTII - DIRIGENTIE DE SANTIER

Cabinet Particular Diriginte de Santier Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BRATA VALENTIN - PROIECTARE IN CONSTRUCTII - DIRIGENTIE DE SANTIER - Cabinet Particular Diriginte de Santier Sebes. Cabinet Particular Diriginte de Santier Sebes Diriginte de Santier Dirigentie santier Inspectoratul de stat pentru constructii, diriginte de santier clasa A, B, C, D diriginte de santier drumuri, regie proprie, ingineri diriginti de santier, cartea tehnica a constructiei.BRATA VALENTIN - 0726.204.606
bratavalentin@yahoo.com
PROIECTANT IN CONSTRUCTII

DIRIGINTE DE SANTIER

Sediul nostru este in Aiud, dar avem posibilitatea de a executa proiectare si dirigintii de santier cu deplasari in:

Alba Iulia, Sebes, Cugir, Ocna Mures si imprejurimi.


  • Dirigentie de santier pentru construcţii civile, industriale şi agricole - categoria de importanţă C (2.2)
  • Dirigentie de santier pentru construcţii edilitare şi de gospodărie comunală (6)
  • Lucrări tehnico-edilitare şi reţele de apă şi canalizare - De alimentări cu apă şi de canalizare şi reţele (6.1)

   Serviciul de dirigentie de santier consta in verificarea de calitate a executiei lucrarilor de constructii si mentinerea relatiei cu autoritatea de control in constructii (Inspectoratul de Stat in Constructii).
   Potrivit Legii nr. 177/2015 pentru modificarea si completarea Legii nr. 10/1995 privind calitatea in constructii, persoanele care vor sa construiasca locuinte sau sa le modifice, modernizeze, repare, consolideze trebuie sa aiba proiecte tehnice verificate si sa angajeze un diriginte de santier pentru controlarea lucrarilor.
   Astfel, orice investitor, indiferent de natura sa – persoana fizica sau juridica -  este obligat sa isi angajeze pe toata perioada desfasurarii executiei constructiei un diriginte de santier. Pretul acestui serviciu difera in functie de nivelul de verificare si responsabilitate stabilit impreuna cu beneficiarul.
Related image

Servicii
PROIECTARE IN CONSTRUCTII

proiectare_in_constructii_01
   Fiecare proiect este unic, intodeauna ii acordam atentie de la faza de concept, analiza, calcul structural si detaliere. Clientilor nostri le acordam intregul suport pentru obtinerea autorizatilor, studiului de caz si consultanta in executie.
   Oferim servicii complete de proiectare pentru constructii civile, industriale, agricole si edilitare. Va oferim consultanta inainte de executie, in timpul executie si lucrari de analiza a comportari in timp a constructilor.
   Avand experienta indelungata in acest domeniul ingineriei de rezistența, acordăm o mare atenție asupra siguranței construcției pentru ca să reziste tuturor acțiunilor pe intreaga durată de existenta.
   Acoperim o gama variata de solicitari:
-proiectare civila (case, blocuri, cladiri de birouri etc.)
-proiectare industriala (hale, depozite, turnuri, pasarele etc.)

 

DIRIGENTIE DE SANTIERdiriginte_santier_6_400

Printre atributiile unui diriginte de santier enumeram:
– verificarea proiectului si respectarea legislatiei;
– verifica existenta autorizatiei de construire si daca proiectul respecta autorizatia;
– urmareste realizarea constructiei si ca aceasta sa respecte constractul, proiectele, caietele de sarcini si reglementarile tehnice in vigoare;
– efectueaza verificari independente si semneaza documentele intocmite de executant;
– cere executantului refacerea sau modificarea lucrarilor efectuate necorespunzator;
– participa la receptia lucrarilor.
    Dirigintele de santier este practic reprezentantul beneficiarului in raporturile sale atat cu executantul cat si cu proiectantul.
    Un diriginte de santier cu experienta profesionala va poate aduce atat beneficii materiale directe prin reducerea costurilor constructiei cat si indirecte prin asigurarea unei calitati superioare a materialelor folosite si implicit a constructiei.  

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!