Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Bals

Evaluator de risc la securitatea fizica Bals

RISK SECURITY CONSULTING S.R.L.

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Bals reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RISK SECURITY CONSULTING S.R.L. - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Bals. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Bals promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


Societatea S.C. RISK SECURITY CONSULTING S.R.L. este partenerul dumneavoastră pentru soluțiile de securitate ale companiei, într-o gamă largă de servicii pornind de la soluții optime de protecție la securitatea fizică pentru acoperirea riscurilor identificate sau anticipate, fundamentate pe studii și analize de risc la securitate fizica, furnizarea de soluții alternative de securitate, la elaborarea strategiei, a politicii, a regulilor și procedurilor necesare și până la conceperea și implementarea unui sistem de management de securitate adecvat necesităților dumneavoastră.

 

    Deși activitatea de evaluare de risc la securitatea fizică este destul de recent apărută pe piața muncii, avem o experiență de peste 2000 de analize de risc efectuate, la societăți cu diferite obiecte de activitatate și vom ramâne la dispoziția clienților noștrii pentru satisfacerea acestora.

 

   Societatea S.C. RISK SECURITY CONSULTING S.R.L. , prin evaluatorul de risc la securitatea fizica, MLADIN EMILIAN înregistrat la poziția numarul 155 din Registrul Național al Evaluatorilor la Securitate Fizică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Ordine Publică, vă oferă servicii de analiza de risc la securitate fizică la standarde înalte de calitate și numai prin profesioniști în acest domeniu.

     Evaluarea riscului la securitatea fizică este obligatorie în conformitate cu H.G. 301/2012 pt. aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 şi poate fi efectuată numai de către persoanele cu experientă în acest domeniu, care în urma examenului sustinut la Inspectoratul General al Politiei Române au dobândit calitatea de Evaluator de Risc la Securitatea Fizică şi sunt inscrişi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (RNERSF).

     Analiza de risc la securitatea fizica este conditia strict necesara pentru depunerea spre avizare a planului de paza al unei unitati.
     Orice activitate de paza care nu se va fundamenta pe o astfel de analiza de risc este ilegala si se sanctioneaza conform HG 301/2012 cu amenda de pana la 50.000 RON. Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de catre politisti, jandarmi precum si de catre primari sau imputerniciti legali ai acestora.

 

risc_400_01

Servicii

Principalele beneficii ale întocmirii Analizei de Risc la securitate fizică:

       - conformarea cu cerințele legale;

       - se  îmbunătățește identificarea oportunităților și a amenințărilor;

       - se îmbunătățesc mijloacele de control;

       - se repartizează și se utilizează în mod eficace resursele pentru tratarea riscurilor;

       - se îmbunătățește eficiența și eficacitatea operațională;

       - se îmbunătățește prevenirea pierderilor și managementul incidentelor.

 

   Procesul de efectuare a analizei de risc la securitatea fizică începe după semnarea unui angajament de confidențialitate cu beneficiarul și după semnarea contractului de prestări de servicii dintre beneficiar și prestator. La întocmirea documentației vor mai fi implicați și alți salariați care se vor deplasa la toate locațiile companiei în vederea culegerii de informații și a obținerii documentelor suport   (chestionare, declarații, alte documente specifice ) necesare efectuării raportului de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizică și grila de evaluare specifică obiectului de activitate, cât și redactarea acestora.

 

   Următoarele documente vor fi predate beneficiarului Analizei de Risc, conform legislației:

 • Raportul de evaluare şi tratare a riscurilor la securitatea fizică;
 • Grila de evaluare, specifică obiectului de activitate;
 • Documentele-suport.

După întocmirea documentației privind analiza de risc la securitatea fizică, dosarele vor fi predate pe bază de proces – verbal, reprezentantului legal al Companiei sau persoanei împuternicite de acesta.

 

   Analiza de risc la securitatea fizică se revizuiește în una din următoarele situații:

 • Cel puțin o dată  la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni și externi care generează și/sau modifică riscurile la securitatea fizică a unității;
 • În cel mult 60 de zile de la producerea incidentului de securitate;
 • În cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, funcționale sau a obiectului de activitate al unității beneficiare.

 

   Principalele beneficii ale întocmirii Analizei de Risc la securitate fizică:

       - conformarea cu cerințele legale;

       - se  îmbunătățește identificarea oportunităților și a amenințărilor;

       - se îmbunătățesc mijloacele de control;

       - se repartizează și se utilizează în mod eficace resursele pentru tratarea riscurilor;

       - se îmbunătățește eficiența și eficacitatea operațională;

       - se îmbunătățește prevenirea pierderilor și managementul incidentelor.

 

   TARIFUL unei analize de risc la securitatea fizică este stabilit in funcție de:

 • obiectul de activitate;
 • suprafața obiectivului;
 • numărul de angajați;
 • valoarea bunurilor societății;
 • zona de dispunere a obiectivului (județ, oraș, sector);
 • numărul punctelor de lucru;
 • măsuri de securitate deja implementate.

 

 

                Solicitati oferta pentru analiza de risc la securitatea fizica!

0745.208.327

0746.029.027

mladinemil@ymail.com

 

evaluare_de_risc_400_01

Galerie foto