Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Budesti

Evaluator de risc la securitatea fizica Budesti

R & R EVAL CONSULTING SRL - EVALUARI DE RISC LA SECURITATEA FIZICA - MANAGEMENT DE SECURITATE

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Budesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre R & R EVAL CONSULTING SRL - EVALUARI DE RISC LA SECURITATEA FIZICA - MANAGEMENT DE SECURITATE - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Budesti. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Budesti promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica. I. EVALUARI DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

II. MANAGEMENT DE SECURITATE

 

    R & R EVAL CONSULTING S.R.L., prin evaluator de risc la securitatea fizica RENTEA STEFANITA CATALIN, isi propune sa asigure siguranța companiei (unității) dumneavoastra.risc
    Siguranța companiei (unității) dumneavoastră se realizează prin efectuarea unei analize de risc la securitatea fizică, în baza căreia se vor stabili cerințele, măsurile și mecanismele de securitate pentru sistemul ce urmează a fi implementat, de ordin tehnic, tehnologic și operațional.

     Prin analiza de risc la securitatea fizică, ce se caracterizează prin documentația întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, se determină în mod dinamic riscul și măsurile necesare și aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

    TARIFUL unei analize de risc la securitatea fizică este stabilit prin negociere directa cu beneficiarul, in functie de elemente precum: obiectul de activitate, suprafata obiectivului, numarul de angajati, valoarea bunurilor societatii, zona de dispunere a obiectivului (judet, oras, sector), numarul punctelor de lucru, masuri de securitate deja implementate.

 

securitate_fizica_banner1_400_02

Servicii

In termen de maximum 24 ore de la primirea comenzii, un expert evaluator din cadrul companiei va efectua inspectia obiectivului, iar in termen de 3-5 zile lucratoare de la momentul inspectiei, raportul de evaluare va fi trimis clientului sau destinatarului raportului de evaluare.
   Raportul de evaluare poate fi trimis si in format digital cu extensia (.pdf) catre client sau destinatar, anterior predarii raportului in forma tiparita.

Pentru situatii speciale lucrarea poate fi executata

in regim de urgenta (24 ore)!

Related image
 
    Cadrul legislativ:
   Potrivit normelor în vigoare, sunt obligate să încheie analiza de risc la securitate fizică firmele înființate în baza Legii societăților nr. 31/1990, indiferent de natura capitalului social, precum și alte organizații care dețin bunuri ori valori cu orice titlu și care sunt obligate să asigure paza acestora. Așadar, ne referim, printre altele, la magazine, baruri, cafenele, restaurante, hoteluri, farmacii, săli de jocuri de noroc, case de pariuri sportive, case de amanet sau de schimb valutar.
   În plus, obligația revine și ministerelor și celorlalte organe de specialitate ale administrației publice centrale și locale, regiilor autonome, companiilor și societăților naționale sau institutelor naționale de cercetare-dezvoltare.
   Analiza se face potrivit Instrucțiunilor emise de Ministerul Administrației și Internelor, completate prin art. 2 din HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003.
 
   De asemenea, putem asigura managementul de securitate al firmei dumneavoastra:s20_400
- stabilim obiectivele generale pentru prevenirea pierderilor;
- in baza acestor obiective concepem planuri si programe de prevenire a pierderilor;
- ne asiguram de buna implementare si functionare a acestora;
- propunem bugetul departamentului;
- coordonam activitatea membrilor echipei aflata in subordine;
- comunicam echipei obiectivele generale si fiecarui membru din echipa obiectivele individuale;
- alocam sarcini personalului din subordine si verificam executarea;
- recrutam noi angajati pentru securitate, daca este cazul;
- intocmim documente, rapoarte, etc.;
- luam decizii privind noile echipamente tehnice.

Galerie foto