Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Cluj Napoca

Evaluator de risc la securitatea fizica Cluj Napoca

OANTA IT SOLUTIONS S.R.L. - ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA - EVALUAREA RISCULUI - CLUJ NAPOCA

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre OANTA IT SOLUTIONS S.R.L. - ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA - EVALUAREA RISCULUI - CLUJ NAPOCA - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Cluj Napoca. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Cluj Napoca promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


OANTA IT SOLUTIONS desfasoara activitati de evaluare a riscului la securitate fizica, efectuand Analize de risc la securitate fizica.

 

Ce este Analiza de risc la securitate fizica?

 

Analiza de risc la securitatea fizică - identifica ameninţările şi vulnerabilităţile care pot pune în pericol viaţa, integritatea corporală sau libertatea persoanei ori care pot aduce prejudicii valorilor deţinute de unităţi, în scopul determinării impactului şi evaluării riscurilor de securitate şi în baza căreia se stabilesc măsurile necesare pentru limitarea sau eliminarea acestora.

 

Cine are nevoie de analiza de risc la securitate fizica?

 

Analiza de risc la securitate fizica Conform HG 301/2012, toate firmele au obligatia sa-si faca analiza de risc in vederea identificarii si tratarii vulnerabilitatilor de securitate fizica.

 

Ce presupune efectuarea unei analize de risc la securitate fizica?

 

Analiza de risc pentru un obiectiv se face in baza unor documente, a unui chestionar/interviu privind activitatea firmei si masurile de securitate deja existente (daca este cazul) si, neaparat, a unei vizite la obiectivul evaluat. Aici puteti gasi o lista cu posibilele documente necesare pentru a demara procesul de efectuare a analizei de risc.

 

Documentaţia privind analiza de risc cuprinde:

 

a) Raportul de evaluare şi tratare a riscurilor la securitatea fizică;

 

b) grila de evaluare, specifică obiectului de activitate;

 

c) documentele-suport.

 

OANTA IT SOLUTIONS desfasoara activitati de consultanta, proiectare si instalare in domeniile IT si Telecomunicatii si Securitate Fizica. Aceste servicii includ analiza situatiei actuale si a riscurilor precum si oferirerea de solutii tehnice de implementare a sistemelor.

OANTA IT SOLUTIONS SRL este autorizata pentru activitati de   evaluare, consultanta, proiectare si instalare in domeniile: detectie incendiu, detectie efractie si sisteme video de supravehere precum si intocmirea documentatiilor tehnice pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare.

Proiectul sistemului de semnalizare in caz de incendiu sau efractie se elaboreaza in conformitate cu prevederile normativelor in vigoare, reglementarilor tehnice specifice, functiunilor unde se utilizeaza, standardelor, normelor si reglementarilor specifice.

 

Solicitati oferta pentru analiza de risc la securitatea fizica!

0744.634.949

0264.591.627

oanta@oanta.ro

 

Imagine similară

Servicii

Analiza de risc la securitatea fizica stabileste riscurile si vulnerabilitatile unui obiectiv. Este vorba despre un standard impus de Uniunea Europeana prin care fiecare societate comerciala are obligatia sa-si identifice amenintarile care pot pune in pericol viata sau integritatea persoanelor sau a valorilor detinute si de a stabili masurile necesare.

Analiza de risc la securitate fizica este obligatorie pentru societatile comerciale. Acestea au obligatia sa-si identifice amenintarile care pot pune in pericol viata sau integritatea persoanelor sau a valorilor detinute si de a stabili masurile necesare.

   Cine face obiectul analizei de risc conform H.G. 301/2012?
1. Institutiile de creditare (banci);
2. Institutiile de creditare tip organizatii cooperatiste si institutii 
financiare nebancare;
3. Societatile care au ca obiect de activitate schimbul valutar;
4. Casele de amanet, unitatile profilate pe activitati cu
metale/pietre pretioase, magazine de comercializare arme si
munitii;
5. Unitatile postale;
6. Statiile de comercializare carburanti;
7. Spatiile comerciale cu suprafata mai mare de 500 mp;
8. Salile si incintele de exploatare a jocurilor de noroc;
9. Casieriile furnizorilor de utilitati;
10. Automatele de tranzactii cu numerar din afara sediilor bancare;
11. Centrele de procesare a numerarului;
12. Unitati fara cerinte minimale.

 

   OANTA IT SOLUTIONS ofera solutii complete in domeniile: sisteme video de supraveghere, sisteme detectie efractie, sisteme detectie incendiu, sisteme control acces, sisteme interfon si videointerfon, etc.

   Pentru a vizualiza gama completa de produse si servicii, puteti vizita magazinele noastre online:

www.oantatelecom.ro

www.oanta.ro

 

7_400_03

Galerie foto