Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Constanta

Evaluator de risc la securitatea fizica Constanta

EVALUARE RISC LA SECURITATE FIZICA - CLEVER CONSULTING & MANAGEMENT SRL

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EVALUARE RISC LA SECURITATE FIZICA - CLEVER CONSULTING & MANAGEMENT SRL - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Constanta. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Constanta Evaluatori de risc, analiza de risc la securitate fizica, raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica. I. EVALUARI DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

II. EVALUARI ANEVAR
III. INFIINTARI SOCIETATI
IV. DIZOLVARI SOCIETATI
 V. CONSULTANTA IN AFACERI

 

    Misiunea noastră este siguranța companiei (unității) dvs.risc
    Siguranța companiei (unității) dumneavoastră se realizează prin efectuarea unei analize de risc la securitatea fizică, în baza căreia se vor stabili cerințele, măsurile și mecanismele de securitate pentru sistemul ce urmează a fi implementat, de ordin tehnic, tehnologic și operațional.

     Prin analiza de risc la securitatea fizică, ce se caracterizează prin documentația întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, se determină în mod dinamic riscul și măsurile necesare și aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

    TARIFUL unei analize de risc la securitatea fizică este stabilit prin negociere directa cu beneficiarul, in functie de elemente precum: obiectul de activitate, suprafata obiectivului, numarul de angajati, valoarea bunurilor societatii, zona de dispunere a obiectivului (judet, oras, sector), numarul punctelor de lucru, masuri de securitate deja implementate.

logotop_400

Servicii

 

   In termen de maximum 24 ore de la primirea comenzii, un expert evaluator din cadrul companiei va efectua inspectia obiectivului, iar in termen de 3-5 zile lucratoare de la momentul inspectiei, raportul de evaluare va fi trimis clientului sau destinatarului raportului de evaluare.
   Raportul de evaluare poate fi trimis si in format digital cu extensia (.pdf) catre client sau destinatar, anterior predarii raportului in forma tiparita.

Pentru situatii speciale lucrarea poate fi executata

in regim de urgenta (24 ore)!

Related image

 

Galerie foto