Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Ianca

Evaluator de risc la securitatea fizica Ianca

CINERGY S.R.L. - Curs agent paza cu atestat - Cursuri de port arma - Evaluari de risc Ianca

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Ianca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CINERGY S.R.L. - Curs agent paza cu atestat - Cursuri de port arma - Evaluari de risc Ianca - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Ianca. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Ianca promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


     S.C. Cinergy S.R.L., prin evaluatorul autorizat I.G.P.R., Domnul Subcomisar de Poliţie (R.) Jurist CIOROIU VASILE, efectuează analize de risc la securitatea fizica la preţuri competitive în funcţie de obiectiv şi complexitate.

     Evaluarea riscului la securitatea fizică este obligatorie în conformitate cu H.G. 301/2012 pt. aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 şi poate fi efectuată numai de către persoanele cu experientă în acest domeniu, care în urma examenului sustinut la Inspectoratul General al Politiei Române au dobândit calitatea de Evaluator de Risc la Securitatea Fizică şi sunt inscrişi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (RNERSF).

     Analiza de risc la securitatea fizica este conditia strict necesara pentru depunerea spre avizare a planului de paza al unei unitati.
     Orice activitate de paza care nu se va fundamenta pe o astfel de analiza de risc este ilegala si se sanctioneaza conform HG 301/2012 cu amenda de pana la 50.000 RON. Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de catre politisti, jandarmi precum si de catre primari sau imputerniciti legali ai acestora.

 

Solicitati oferta pentru analiza de risc la securitatea fizica!

0744.367.279

0753.067.330

cioroiuvasile@yahoo.com

 

risc_400_01

Servicii

    Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază şi proiectul sistemului de alarmare.Analiza de risc la securitatea fizică se materializează prin documentaţia întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determină, în mod dinamic, măsurile necesare şi aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.H.G. 301/2012 prevede ca adoptarea masurilor de securitate pentru obiectivele aparţinând după caz ministerelor şi altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiilor autonome, companiilor şi societăţilor naţionale, institutelor naţionale de cercetare – dezvoltare, societăţilor comerciale, indiferent de natura capitalului social, trebuie să îşi organizeze măsurile de securitate pe baza unei astfel de analize de risc.

 

     Evaluarea riscului la securitatea fizica determină vulnerabilitățile unei afaceri, iar riscurile pot fi diminuate după implementarea recomandărilor venite din partea evaluatorului de risc.
     O analiză de risc la securitatea fizică, cu ajutorul căreia se identifică riscurile, zonele de impact, evenimentele și cauzele riscului și eventualele consecințe ale acestuia, pornește de la identificarea riscului. Mai precis, de la definirea parametrilor interni și externi care pot genera riscuri la securitatea fizică a unității.evaluator_risc_11_400

     Prima etapa presupune intocmirea unei liste a tuturor evenimentelor care ar putea preveni realizarea obiectivelor.
     După alegerea metodei și a instrumentelor de lucru, este importantă analizarea acestui risc, adică luarea în considerare a tuturor consecințelor pozitive sau negative a cauzelor și surselor de risc.
     Urmează cea de-a treia etapă, evaluarea riscului, în care se compară nivelul de risc determinat prin analiza cu criteriile de risc elaborate în faza de început.
     Ultima etapă este tratarea riscului. Cu alte cuvinte, în acest moment se aleg cele mai potrivite opțiuni de eliminare a riscurilor și se întocmește un Raport de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizică.

 

     Raportul de evaluare la securitatea fizica este valabil 3 ani, daca nu au avut loc incidente de securitate, schimbari de sedii sau recompartimentari.

 

  Analiza de risc la securitatea fizica conține:

  • raportul de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizica
  • grila de evaluare a nivelului de risc
  • documentele suport

  Printre factorii care pot să influențeze tariful pentru analiza de risc se numara:

  • suprafața obiectivului,
  • complexitatea activității,
  • locul unde este amplasat obiectivul.

 

   S.C. Cinergy S.R.L. Braila este o societate specializata pe mai multe ramuri ocupationale, dintre care cele mai importante sunt:
– Cursuri autorizate agenti paza si ordine;
– Cursuri autorizate pentru dobandirea permisului de port arma letala si/sau neletala;
– Cursuri autorizate de iniţiere, calificare, specializare in diverse domenii (Cinergy S.R.L. este in colaborare cu centre autorizate pe competente profesionale din toata tara).

 

Va rugam sa ne contactati pentru a obtine o oferta personalizata!

Galerie foto