Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Murgeni

Evaluator de risc la securitatea fizica Murgeni

EVALUATOR DE RISC - ANALIZA DE RISC MURGENI

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Murgeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EVALUATOR DE RISC - ANALIZA DE RISC MURGENI - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Murgeni. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Murgeni promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


 

Pagina web disponibila pentru un singur EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

Pentru a va publica, va rugam sa ne contactati:

office@cabinet-particular.ro

 

   Ocupatia Evaluator de risc la securitatea fizica (ERSF) este practicata in cadrul definit de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, H.G. nr. 301/2012 privind aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii 333/2003 si ale Instructiunilor ministrului afacerilor interne nr. 9/2013 privind efectuarea analizelor de risc la securitatea fizica a unitatilor ce fac obiectul Legii 333/2003.

   Ministerele si celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, regiile autonome, companiile si societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu sunt obligate sa asigure paza acestora.evaluator_risc_13_400_02

   Asadar, evaluarea de risc la securitatea fizica este obligatorie pentru toate societatile comerciale care detin cel putin un punct de lucru autorizat.

   De asemenea, persoanele fizice pot apela pentru protectia personala la serviciile unor societati specializate de paza si protectie, in conditiile prezentei legi. 

   Paza si protectia sunt activitati desfasurate prin forte si mijloace specifice, in scopul asigurarii sigurantei obiectivelor, bunurilor si valorilor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul de proprietate, existenta materiala a acestora, precum si a protejarii persoanelor impotriva oricaror acte ostile care le pot periclita viata, integritatea fizica sau sanatatea. 
   Paza si protectia se realizeaza de catre institutiile specializate ale autoritatilor administratiei publice, sau in regim privat, de catre proprietarii sau detinatorii obiectivelor, bunurilor sau valorilor, precum si de catre societatile specializate de paza si protectie.

    Obiectul analizei de risc, conform HG 301/2012, il reprezinta:

1. Institutiile de creditare (banci);
2. Institutiile de creditare tip organizatii cooperatiste si institutii financiare nebancare;
3. Societatile care au ca obiect de activitate schimbul valutar;
4. Casele de amanet, unitatile profilate pe activitati cu metale/pietre pretioase, magazine de comercializare arme si munitii;
5. Unitatile postale;
6. Statiile de comercializare carburanti;
7. Spatiile comerciale cu suprafata mai mare de 500 mp;
8. Salile si incintele de exploatare a jocurilor de noroc;
9. Casieriile furnizorilor de utilitati;
10. Automatele de tranzactii cu numerar din afara sediilor bancare;
11. Centrele de procesare a numerarului;
12. Unitati fara cerinte minimale.

 

Solicitati oferta pentru analiza de risc la securitatea fizica!

 

evaluator_de_risc_13_400_02

Servicii

   Evaluarea riscului la securitatea fizica se impune in urmatoarele situatii:

- Doriți să asigurați o mai buna securitate fizică pentru firma, compania sau societatea dumneavoastră;

- Urmează să începeți activitatea unei societăți care intra sub incidența Legii nr. 333/2003, Cap.I, art.2, alin(1) inaintea instituirii măsurilor de securitate;

- Daca societatea a fost înființată până în 2012, termen de aplicare este 1 august 2018;

- De la ultima evaluare au trecut 3 ani /Cel puțin o data la 3 ani;s21_400.

- Aveți sau urmează să intocmiți un Plan de paza, iar acesta trebuie avizat de structura de politie pe a carei rază vă desfasurați activitatea (secție, municipiu, sector);

- Aveti sau urmeaza să intocmiți un Proiect al sistemului de alarmare împotriva efractiei, iar acesta trebuie avizat de structura de politie pe a carei raza va desfasurati activitatea (judet);

- Ati adus modificări la sistemul de pază sau la sistemul tehnic de securitate-termen 30 de zile;

- După ce s-a produs un eveniment /incident de securitate produs in cadrul societatii dumneavoastra- termen  60 de zile.

 

  TARIFUL unei analize de risc la securitatea fizică este stabilit in functie de:evaluator_de_risc_01

  • obiectul de activitate;
  • suprafata obiectivului;
  • numarul de angajati;
  • valoarea bunurilor societatii;
  • zona de dispunere a obiectivului (judet, oras, sector);
  • numarul punctelor de lucru;
  • masuri de securitate deja implementate.

   Analiza de risc la securitatea fizica conține:

  • raportul de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizica;
  • grila de evaluare a nivelului de risc;
  • documentele suport.

  

  De asemenea, oferim solutii în domenii precum proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de supraveghere video şi antiefracţie.

  Societatea oferă servicii de instalare interfoane de scara, usi sectionale de garaj, instalare sisteme detectie si alarmare la incendiu, interfoane/videointerfoane pentru vile si sisteme de control acces bariere.evaluator_de_risc_la_securitatea_fizica_5_04

   Experţii nostri sunt la dispoziţia dumneavoastră, oferindu-vă sfaturi şi expertiză profesională pentru achizitionarea sau instalarea sistemelor de supraveghere video şi antiefracţie.

   Necesitatea protejarii spatiului personal sau comercial este esenţială, iar Sides Tech vă oferă cele mai optime soluţii atunci cand cumpăraţi sisteme pentru securitatea casei sau pentru creşterea confortului ei.

   Folosim tehnologii şi sisteme de ultimă generaţie, de la companii recunoscute pentru calitatea produselor, precum DAHUA şi HIKVISION în cazul sistemelor de supraveghere video, DSC, PARADOX şi CERBER, în cazul sistemelor de alarmă şi NICE, BENINCA, BFT pentru sistemele de automatizare.

   Oferim soluţii personalizate pentru fiecare client. Vă ajutăm să alegeţi cea mai bună variantă din punct de vedere al raportului preţ-calitate.

   Oferim, de asemenea, consultanţă şi servicii pentru companiile şi persoanele fizice care au montate sisteme de acces, supraveghere şi antiefracţie, şi care vor să adopte noi tehnologii. Clientii care doresc aducerea la zi a sistemelor vechi le oferim modernizarea sistemelor la preturi minime.

   Intotdeuna veti avea un specialist la dispozitie pentru a va raspunde nelamuririlor sau problemelor legate de aparatura. Toate produsele noastre au garantie, iar datorita service-ului dedicat, garantia se onoreaza rapid.

   Scopul nostru este de a oferi produse de calitate şi servicii de suport la preturi corecte.

Sisteme Supraveghere Video

Sistem de Alarma

Sisteme Detectie Incendiu si Desfumare

Instalare usi sectionale garaj

Interfoane/Videointerfoane vile

Interfoane/Videointerfoane scara bloc