Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Slobozia

Evaluator de risc la securitatea fizica Slobozia

EVALUARI DE RISC LA SECURITATEA FIZICA IALOMITA - ANALIZE DE RISC SLOBOZIA

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EVALUARI DE RISC LA SECURITATEA FIZICA IALOMITA - ANALIZE DE RISC SLOBOZIA - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Slobozia. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Slobozia promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


  

Aceasta pagina este disponibila pentru un singur evaluator de risc la securitatea fizica

Pentru a va inregistra, va rugam sa ne contactati:

office@cabinet-particular.ro

Abonament de promovare:

190 ron/12 luni

 

 

   Ce este Analiza de risc la securitate fizica?

   Analiza de risc la securitatea fizică - identifica ameninţările şi vulnerabilităţile care pot pune în pericol viaţa, integritatea corporală sau libertatea persoanei ori care pot aduce prejudicii valorilor deţinute de unităţi, în scopul determinării impactului şi evaluării riscurilor de securitate şi în baza căreia se stabilesc măsurile necesare pentru limitarea sau eliminarea acestora.

 

   Cine are nevoie de analiza de risc la securitate fizica?

   Analiza de risc la securitate fizica Conform HG 301/2012, toate firmele au obligatia sa-si faca analiza de risc in vederea identificarii si tratarii vulnerabilitatilor de securitate fizica.

 

   Ce presupune efectuarea unei analize de risc la securitate fizica?

   Analiza de risc pentru un obiectiv se face in baza unor documente, a unui chestionar/interviu privind activitatea firmei si masurile de securitate deja existente (daca este cazul) si, neaparat, a unei vizite la obiectivul evaluat. Aici puteti gasi o lista cu posibilele documente necesare pentru a demara procesul de efectuare a analizei de risc.

 

   Documentaţia privind analiza de risc cuprinde:

a) Raportul de evaluare şi tratare a riscurilor la securitatea fizică;

b) grila de evaluare, specifică obiectului de activitate;

c) documentele-suport.

 

   Desfasoaram activitati de consultanta, proiectare si instalare Sisteme de Securitate. Aceste servicii includ analiza situatiei actuale si a riscurilor precum si oferirerea de solutii tehnice de implementare a sistemelor.

   Suntem autorizati pentru activitati de   evaluare, consultanta, proiectare si instalare in domeniile: detectie efractie si sisteme video de supravehere precum si intocmirea documentatiilor tehnice pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare.

   Proiectul sistemului de semnalizare in caz de incendiu sau efractie se elaboreaza in conformitate cu prevederile normativelor in vigoare, reglementarilor tehnice specifice, functiunilor unde se utilizeaza, standardelor, normelor si reglementarilor specifice.

 

Solicitati oferta pentru analiza de risc la securitatea fizica!

 

securitate_fizizca_400

Servicii

   Analiza de risc la securitatea fizica stabileste riscurile si vulnerabilitatile unui obiectiv. Este vorba despre un standard impus de Uniunea Europeana prin care fiecare societate comerciala are obligatia sa-si identifice amenintarile care pot pune in pericol viata sau integritatea persoanelor sau a valorilor detinute si de a stabili masurile necesare.

   Analiza de risc la securitate fizica este obligatorie pentru societatile comerciale. Acestea au obligatia sa-si identifice amenintarile care pot pune in pericol viata sau integritatea persoanelor sau a valorilor detinute si de a stabili masurile necesare.

 

   Cine face obiectul analizei de risc conform H.G. 301/2012?
1. Institutiile de creditare (banci);
2. Institutiile de creditare tip organizatii cooperatiste si institutii financiare nebancare;
3. Societatile care au ca obiect de activitate schimbul valutar;
4. Casele de amanet, unitatile profilate pe activitati cu metale/pietre pretioase, magazine de comercializare arme si munitii;
5. Unitatile postale;
6. Statiile de comercializare carburanti;
7. Spatiile comerciale cu suprafata mai mare de 500 mp;
8. Salile si incintele de exploatare a jocurilor de noroc;
9. Casieriile furnizorilor de utilitati;
10. Automatele de tranzactii cu numerar din afara sediilor bancare;
11. Centrele de procesare a numerarului;
12. Unitati fara cerinte minimale.

 

   De asemenea, va punem la dispozitie servicii complete de proiectare pentru sisteme de securitate si sisteme de detectie/alarmare in caz de incendiu pentru orice tip de obiectiv: rezidential, comercial sau industrial.
   Personalul nostru calificat si licentiat asigura calitatea serviciilor de proiectare si obtinerea unui maxim de eficienta a sistemelor de securitate si detectie incendiu.
   Proiectarea este realizata in functie de specificul obiectivului si de parametrii de management al riscului rezultati in urma analizei de risc, indeplinind in acelasi timp conditiile tehnice, de exploatare si siguranta conform legislatiei in domeniu.

Oferta noastra include dervicii de:a6_400_01

proiectare sisteme de securitate integrate
- proiectare sisteme de alarma
- proiectare sisteme de supraveghere video
- proiectare sisteme de control acces
- proiectare sisteme de securitate perimetrale
- proiectare sisteme antifurt magazine
- proiectare sisteme detectie incendii

 

   Oferim solutii complete in domeniile: sisteme video de supraveghere, sisteme detectie efractie, sisteme detectie incendiu, sisteme control acces, sisteme interfon si videointerfon, etc.

 

7_400_03