Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Tulcea

Evaluator de risc la securitatea fizica Tulcea

CINERGY S.R.L. - Curs agent paza cu atestat - Cursuri de port arma - Evaluari de risc Tulcea

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CINERGY S.R.L. - Curs agent paza cu atestat - Cursuri de port arma - Evaluari de risc Tulcea - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Tulcea. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Tulcea promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


   S.C. Cinergy S.R.L. a fost înființată în anul 2007 iar unul din obiectivele importante ale societății este de a se impune pe piață ca o companie de referință pentru standardele profesionale superioare ale serviciilor sale. Oferim servicii de înaltă calitate și în pas cu evoluția mondială.

   Avem echipe profesioniste care, îmbinând forța unui fizic impunător cu calitățile educației  își doresc să schimbe imaginea actuală a paznicului. Suntem receptivi la nevoile fiecărui client și facem totul cu profesionalism. Respectăm legea și avem grijă ca și aceasta să fie respectată.

   S.C. Cinergy S.R.L. va reprezenta întotdeauna garanția siguranței transpusă corect în realitate. In ce privește calitatea, punem accent deosebit pe un sistem de lucru organizat, bine structurat și procedurat în toate domeniile sale de activitate.

S.C. Cinergy S.R.L. Braila este o societate specializata pe mai multe ramuri ocupationale,

dintre care cele mai importante sunt:

– Cursuri autorizate agenti paza si ordine;

– Cursuri autorizate pentru dobandirea permisului de port arma letala si/sau neletala;

– Evaluarea de risc la securitatea fizica COD COR: 242115

Societatea dispune de spatii adecvate de curs, toate diplomele eliberate sunt valabil recunoscute in Europa, S.U.A. si Canada fiind autorizate de catre Ministerele Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei precum si de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

In cadrul procesului educational cursantii beneficiaza de o atenta pregatire din partea unor lectori foarte bine instruiti cu o vasta experienta pe fiecare domeniu in parte.

curs_permis_portarma_400

Servicii

Avem în derulare, cursuri de calificare agenți pază – securitate cu Atestat, cursuri permis port armă, trageri cu armamentul în poligon autorizat, obligatorii pentru posesorii permisului de port-arma.

Activitățile noastre se desfășoară în paralel, în municipiul Brăila – în incinta fostului hipermarket PIC, strada General Gheorghe Avrămescu nr. 21 iar pentru punctul de lucru din municipiul Tulcea – strada Isaccei nr. 115, Depozitul Zamfir, lângă Dedeman.

 

    S.C. Cinergy S.R.L. organizeaza conform Legii 333/2003 Republicata  CURSURI DE CALIFICARE PROFESIONALA PENTRU FUNCTIA AGENT DE SECURITATE

   Lectorii nostrii sunt foste cadre militare cu o vasta experiena profesionala in domeniul ordinii publice.

   Durata curs: 3 luni – 360 ore din care 90 ore teorie si 270 ore practica.

   Acte necesare pentru inscriere:

– buletin (carte) de identitate (original si copie)

– certificat de nastere (original si copie);

– certificat de casatorie, daca este cazul, (original si copie) numai pentru femei;

– diploma de studii, minim scoala generala, (original si copie);

– adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de medicina muncii si dupa caz in functie de curs aviz psihologic;

– dosar cu sina si folie plastic;

– certificat cazier judiciar.

 

   S.C. Cinergy S.R.L. organizeaza cursuri de pregatire teoretica si practica pe linie de arme si munitii letale si neletale pentru judetele Braila, Galaţi, Tulcea, Vrancea, Buzau, Ialomita, Calarasi.

   Durata cursului este de 40 de ore din care 20 ore pregatire teoretica si 20 ore practica.

   La finalizarea cursului se sustine un examen iar in urma absolvirii se elibereaza un certificat de absolvire a cursului autorizat pentru arme si munitii obligatoriu pentru obtinerea permisului de port-arma.

   Acte necesare pentru inscriere:

– Cartea sau buletinul de indentitate in original si copie;

– Act studii al ultimei scoli absolvite;

– Certificat de cazier judiciar eliberat cu mentiunea “pentru permis port-arma”;

– Fisa medicala tip port-arma.

 

 

ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

S.c. Cinergy S.r.l. prin evaluatorul autorizat I.G.P.R., domnul Subcomisar de poliţie (R.) Jurist CIOROIU VASILE, efectuează analize de risc la securitatea fizica la preţuri competitive în funcţie de obiectiv şi complexitate.

Pentru oferte şi alte informaţii sunaţi la următoarele numerele:

0744.367.279

0753.067.330