Cabinet Particular Evaluator Agnita

Evaluator Agnita

Birou Evaluator Agnita

Cabinet Particular Evaluator Agnita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Birou Evaluator Agnita - Cabinet Particular Evaluator Agnita. Cabinet Particular Evaluator Agnita Evaluarea | Impozitarea | Transferul Proprietatii, Estimarea Valorii, EPI, EBM, EI, Evaluari Bunuri Imobile (Terenuri, Constructii), Evaluari Bunuri Mobile, Evaluari Intreprinderi (Intocmire Raport de Evaluare)


evaluator    Evaluarea este un proces complex care determina valoarea, a unui tip de proprietate, la o anumita data si concretizata in raportul de evaluare.

   Rapoartele de evaluare sunt intocmite respectand Standardele Internationale de Evaluare (IVS), Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator si modelul cadru adoptat de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si Asociatia Nationala a Bancilor (ARB).

   In activitatea de evaluare, etalonul profesional pentru expertii evaluatori il reprezinta “Standardele Internationale de Evaluare”, ale caror principii de Evaluare sunt General Acceptate.

   Activitatea de evaluare se bazeaza pe colaborari cu institutii financiare, cu societati comerciale, cu diverse organizatii de stat si persoane fizice. Profesionalismul cu care abordam fiecare lucrare, eficienta in intocmirea rapoartelor de evaluare, coroborate cu o buna cunoastere a specificului pietei imobiliare locale ne-au adus aprecieri din partea partenerilor nostrii.

     Principiile ce stau la baza in elaborarea lucrarilor de evaluare sunt: profesionalism, eficienta, responsabilitate.

Servicii

     Bazându-ne pe experienţa, cunoaşterea pieţei locale biorul nostru oferă soluţii de evaluare pentru toate tipurile de proprietăţi.

  •     Evaluări terenuri
  •     Evaluări proprietăţi imobiliare rezidenţiale
  •     Evaluări proprietăţi imobiliare comerciale
  •     Evaluarea pentru impozitare

Galerie foto