Cabinet Particular Evaluator Constanta

Evaluator Constanta

Expert Evaluator - Frangu Monica Gabriela

Cabinet Particular Evaluator Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Expert Evaluator - Frangu Monica Gabriela - Cabinet Particular Evaluator Constanta. Cabinet Particular Evaluator Constanta Evaluare Proprietatii, Impozitarea Proprietatii, Transferul de Proprietatii, Estimarea Valorii, EPI, EBM, EI, Evaluari Terenuri, Evaluari Intreprinderi, Evaluari Bunuri Mobile, Evaluarea pentru Impozitare Evaluare Imobile, Raport de Evaluare, Plan de Amplasament, Evaluare Activitate


dasda   Evaluarea reprezinta o estimare si nu un calcul exact al unei valori printr-o formula matematica sau printr-o cuantificare precisa. Ea impune aplicarea rationamentului profesional al evaluatorului.

   Biroul nostru de Expert Evaluator va ofera servicii la preturi avantajose pentru EPI, EBM.

    Evaluarea este o activitate efectuata de catre un expert evaluator profesionist, care respecta principii, metode, standarde profesionale si etice specifice, prin care se estimeaza o valoare pentru dreptul de proprietate respectiv (teren, constructii, amenajare), care sa fie cat mai apropiata de valoarea recuperata de piata in urma tranzactiilor.

    Procesul de evaluare se compune dintr-un set de proceduri coerente si ordonate, care are ca finalitate estimarea valorii.

    In activitatea de evaluare, etalonul profesional pentru expertii evaluatori il reprezinta “Standardele Internationale de Evaluare”, ale caror principii de Evaluare sunt General Acceptate.

   Ghidandu-se dupa aceste Standarde, evaluatorul raspunde cerintelor pietii prin evaluari credibile, care sa conduca la satisfacerea cerintelor cumparatorilor si vanzatorilor.

 

Servicii

evaluator  Categoriile importante ale situaţiilor în care este necesară evaluare proprietăţii sunt:

  • transferul de proprietate sau a folosinţei;
  • finanţarea proprietăţii;
  • impozitarea proprietăţii;
  • compensarea pentru pagube;
  • determinarea unui program de utilizare a proprietăţii.

   Pricipalele utilizări ale evaluărilor realizate de către un evaluator sunt pentru: 

-garantarea împrumuturilor

-credite ipotecare

-impozitare

-raportare financiară

-vanzare-cumparare

-fuziuni

-lichidare

-asigurare

-rezolvarea litigiilor

-expropriere

-emigrare

-stabilirea valorii marfurilor în vama, etc.

Galerie foto