Cabinet Particular Evaluator Giurgiu

Evaluator Giurgiu

Evaluator Saceanu Marius Valentin

Cabinet Particular Evaluator Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Evaluator Saceanu Marius Valentin - Cabinet Particular Evaluator Giurgiu. Cabinet Particular Evaluator Giurgiu Evaluarea | Impozitarea | Transferul Proprietatii, Estimarea Valorii, EPI, EBM, EI, Evaluari Bunuri Imobile (Terenuri, Constructii), Evaluari Bunuri Mobile, Evaluari Intreprinderi (Intocmire Raport de Evaluare)


evaluator

0726.740.112

mvsaceanu@gmail.com

EPI - EBM GIURGIU

 

    Evaluarea este un proces complex care determina valoarea, a unui tip de proprietate, la o anumita data si concretizata in raportul de evaluare.

    Rapoartele de evaluare sunt intocmite respectand Standardele Internationale de Evaluare (IVS), Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator si modelul cadru adoptat de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si Asociatia Nationala a Bancilor (ARB).

    In activitatea de evaluare, etalonul profesional pentru expertii evaluatori il reprezinta “Standardele Internationale de Evaluare”, ale caror principii de Evaluare sunt General Acceptate.

    Activitatea de evaluare se bazeaza pe colaborari cu institutii financiare, cu societati comerciale, cu diverse organizatii de stat si persoane fizice. Profesionalismul cu care abordam fiecare lucrare, eficienta in intocmirea rapoartelor de evaluare, coroborate cu o buna cunoastere a specificului pietei imobiliare locale ne-au adus aprecieri din partea partenerilor nostrii.

     Principiile ce stau la baza in elaborarea lucrarilor de evaluare sunt: profesionalism, eficienta, responsabilitate!

Servicii

  Biroul nostru de Evaluatori este specializat in:

  • Evaluarea Proprietatilor Imobiliare
  • Evaluararea Bunurilor Mobile

evaluatori

Galerie foto