Cabinet Particular Evaluator Talmaciu

Evaluator Talmaciu

Birou Evaluator Talmaciu - Cismasu Alexandru Simion

Cabinet Particular Evaluator Talmaciu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Birou Evaluator Talmaciu - Cismasu Alexandru Simion - Cabinet Particular Evaluator Talmaciu. Cabinet Particular Evaluator Talmaciu Evaluarea | Impozitarea | Transferul Proprietatii, Estimarea Valorii, EPI, EBM, EI, Evaluari Bunuri Imobile (Terenuri, Constructii), Evaluari Bunuri Mobile, Evaluari Intreprinderi (Intocmire Raport de Evaluare)


  Evaluarea este o estimare si nu un calcul exact al unei valori printr-o formula matematica sau printr-o cuantificare precisa. Ea impune aplicarea rationamentului profesional al evaluatorului.

evaluator

   Rapoartele de evaluare sunt intocmite respectand Standardele Internationale de Evaluare (IVS), Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator si modelul cadru adoptat de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si Asociatia Nationala a Bancilor (ARB).

   In activitatea de evaluare, etalonul profesional pentru expertii evaluatori il reprezinta “Standardele Internationale de Evaluare”, ale caror principii de Evaluare sunt General Acceptate.

   Ghidandu-se dupa aceste Standarde, evaluatorul raspunde cerintelor pietii prin evaluari credibile, care sa conduca la satisfacerea cerintelor cumparatorilor si vanzatorilor.

   
 Evaluarea este o activitate efectuata de catre un expert evaluator profesionist, care respecta principii, metode, standarde profesionale si etice specifice, prin care se estimeaza o valoare pentru dreptul de proprietate respectiv (teren, constructii, amenajare), care sa fie cat mai apropiata de valoarea recuperata de piata in urma tranzactiilor.

    Procesul de evaluare se compune dintr-un set de proceduri coerente si ordonate, care are ca finalitate estimarea valorii.

Servicii

  Bazându-ne pe experienţa, cunoaşterea pieţei locale biorul nostru oferă soluţii de evaluare pentru toate tipurile de proprietăţi.

  •     Evaluări terenuri
  •     Evaluări proprietăţi imobiliare rezidenţiale
  •     Evaluări proprietăţi imobiliare comerciale
  •     Evaluarea pentru impozitare

Galerie foto