Cabinet Particular Executor judecatoresc Alba Iulia

Executor judecatoresc Alba Iulia

Executor Judecatoresc - Baba Teodor Nicolae

Cabinet Particular Executor judecatoresc Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Executor Judecatoresc - Baba Teodor Nicolae - Cabinet Particular Executor judecatoresc Alba Iulia. Cabinet Particular Executor judecatoresc Alba Iulia Executare Silita, Recuperari de Creanțe, Evacuari, Puneri in Posesie, Executare Silita Bunuri Mobile, Bunuri Imobile, Persoane Fizice, Persoane Juridice, Credit Nevoi Personale, Poprire, Hotarare Judecatoreasca Definitiva, Irevocabila, Debitor, Licitatii Executare Silita, Licitatie Publica


 

     Biroul Executor Judecatoresc Baba Teodor cu sediul in Alba-Iulia, str. Regina Maria, nr. 2, camera 9, jud. Alba - figureaza in registrul de evidenta al executorilor judecatoresti din Cadrul Curtii de Apel Alba , din anul 2001, si functioneaza ca şi competenta teritoriala, pe raza judetelor Alba, Sibiu şi Hunedoara, cat si pe intreg teritoriul national, in exercitarea atributiilor conform de art. 623 si urm. CPC, art. 7 lit.b,d,g,i, precum şi de art. 9,ind.2,din legea 188/2000.

executor judecatoresc    Biroul este coordonat de catre Executorul Judecatoresc Teodor Baba Nicolae , care la varsta de 42 de ani are o vasta experienta profesionala (functionand ca executor judecatoresc inca din anul 1993), absolvent si licentiat al Universitatii Babeş Bolyai din Cluj Napoca – Facultatea de Drept, cu diploma de master in drept civil.

    In acest birou din Alba-Iulia, alaturi de executorul judecatoresc  activeaza o echipa tanara dar si exeperimentata in acelasi timp formata din trei juristi – Cristea Cristina, Adam Rodica si Gabra Paula Ramona, un economist - Marian Claudia si un registrator – Bucur Iuliana, in stransa coordonare cu colaboratori profesionisti: experti contabili, experti evaluatori, detectivi particulari şi agenti procedurali, context in care procedura executionala este exercitata strict şi eficient in cadrul juridic, fapt ce concura atat la statornicia actelor de executare cat şi la operativitatea activitatilor intreprinse in aceasta faza a procesului civil.

 Executor Alba

Servicii

    Potrivit legislatiei in vigoare, Biroul nostru de Executor Judecatoresc din Alba desfăşoară următoarele categorii de activităţi:

  • Indeplinirea prin executare silită a dispoziţiilor cu caracter civil din titlurile executorii (executare silită mobiliară, imobiliară, popriri, evacuări, grăniţuiri, servituţi, puneri în posesie, desfiinţare de construcţii, plantaţii, inventarieri, obligaţia de a face, obligaţia de a nu face, etc.)
  • Notificarea actelor judiciare si extrajudiciare prin agent procedural sau poştă;
  • Comunicarea actelor de procedură prin agent procedural sau poştă;
  • Recuperarea pe cale amiabilă a oricărei creanţe;
  • Aplicarea măsurilor asiguratorii dispuse de instanţa judecătorească;
  • Constatarea unor stări de fapt în condiţiile prevăzute de Codul de procedură civilă;
  • Intocmirea proceselor-verbale de constatare, în cazul ofertei reale, urmate de consemnarea sumei de către debitor, potrivit dispoziţiilor Codului de procedură civilă;
  • Intocmirea, potrivit legii, a protestului de neplată a cambiilor, biletelor la ordin şi a cecurilor, după caz;
  • Consultaţii in legătură cu constituirea actelor execuţionale;
  • Orice alte acte sau operaţiuni date de lege în competenţa executorului judecătoresc ( de ex. predarea in posesie conform procedurii speciale prevăzute de Titlul VI din Legea nr.99/1999).

executor judecatoresc

Galerie foto