Cabinet Particular Expert tehnic Dej

Expert tehnic Dej

Belu Marius - Expert tehnic judiciar

Cabinet Particular Expert tehnic Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Belu Marius - Expert tehnic judiciar - Cabinet Particular Expert tehnic Dej. Cabinet Particular Expert tehnic Dej Expertize Tehnice pentru Stabilirea Valorii, Expertize Tehnice pentru Desfiintarea Constructiilor, Consultata Juridica, Expert Judiciar Constructii, Expert Judiciar Bunuri Mobile, Expert Judiciar Bunuri Imobile, Raport Expertiza Judiciara, Expert Tehnic Judiciar, Proba cu Expertiza Tehnica   Biroul nostru are ca domeniu de activitarea elaborarea expertizelor tehnice judiciare si extrajudiciare.
   Avem experienta vasta in realizarea expertizelor tehnice. Ne recomanda dinamismul cu care ne ocupam de fiecare proiect si multitudinea de lucrari avizate.
   Indiferent de marimea proiectului ce trebuie supus expertizarii,vom aborda cu seriozitate fiecare lucrare in parte.
Suntem aici sa intampinam fiecare provocare cu entuziasm si implicare.

  Expertiza tehnica judiciara reprezinta un mijloc legal de proba, constand in efectuarea de investigatii, lucrari, analize, calcule, aprecieri si concluzii, de catre un specialist intr-un anumit domeniu, din dispozitia organelor de urmarire penala, a instantelor judecatoresti sau a altor organe cu atributii jurisdictionale in scopul elucidarii unor fapte sau imprejurari care formeaza ori ar urma sa formeze obiectul unui proces.

   Expertiza tehnică extrajudiciara, reprezinta expertiza tehnică efectuata la cererea persoanelor fizice sau juridice cu privire la situatii care nu au legatura nemijlocita cu activitatea judiciara.

  Legislatia care reglementeaza activitatea de expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara este Ordonanta nr. 2/21.01.2000 privind organizarea activitatii de expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara, aprobata prin Legea 156/2002.

   

 

Expert Tehnic Judiciar si Extrajudiciar

Servicii

   Expert parte- Partea interesata are dreptul sa solicite ca, pe langa expertul tehnic judiciar numit, sa mai participe la efectuarea expertizei - pe cheltuiala acesteia- si un expert tehnic sau un specialist, nominalizat de aceasta si incuviintat de organul judiciar care a dispus efectuarea expertizei, in calitate de consilier al partii, din categoria persoanelor prevazute (aceeasi specializare cu a expertului judiciar numit de catre instanta).

 

Printre serviciile oferite, mentionam:

1. Efectuarea cercetării pe teren asupra bunurilor cerute la expertizare; cu această ocazie, se realizează un rezumat cu datele necesare evaluării fiecărui bun în parte:

            a) categoria bunului;

            b) principalele elemente de identificare;

            c) data şi locul cumpărării;

            d) preţul de cumpărare;

            e) alte elemente relevante pentru evaluare şi foarte importante în anumite expertize;

            f) starea bunului: scurtă descriere a bunului, evidenţierea defectelor, elementele de uzură morală etc.;

            g) la cine se află bunul, dacă este în exploatare sau în conservare etc.

2. Culegerea informaţiilor necesare preţuirii 

3. Redactarea Raportului de expertiză 

4. Avizarea Raportului şi a Decontului la Biroul de Expertize şi depunerea acestora

poza_9_400