Cabinet Particular Recuperari Creante Bucuresti-Sector 4

Recuperari Creante Bucuresti-Sector 4

Credit Plus Consulting & Collection

Cabinet Particular Recuperari Creante Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Credit Plus Consulting & Collection - Cabinet Particular Recuperari Creante Bucuresti-Sector 4. Cabinet Particular Recuperari Creante Bucuresti-Sector 4 Recuperare Debit, Datorie, Creanțe Civile, Creanțe Economice, Auto, Leasing, Executare Silita, Dare in Urmarire Nationala, Dare in Urmarire Internationala, Instrainare Ilegala Recuperare de TVA, Cumparari si Vanzari Creante, Colectare Debite, Preluare Creante, Datorii Persoane Fizice,  Persoane Juridice


 recuperaredatoriicomerciale_menu   Dupa debutul din 1999 CreditPlus Consulting & Collection s-a autodefinit continuu ca echipa si set de valori dobandindu-si un loc special pe piata serviciilor de management al creditului comercial.

    Am inventat solutii atunci cand rezolvarile pareau imposibile, am gasit cai de negociere atunci cand partenerii isi comunicau doar revendicari.

    Am adunat experienta si am obtinut rezultate impreuna cu clientii nostri. Am gasit varianta noastra a drumului catre succes.

    De aceea Recuperarea Debitelor, Rapoartele de Credit, Managementul riscului precum si Consultanta – sunt mai mult decat servicii, sunt plus valori pe care compania noastra le castiga pentru clientii sai. Experienta noastra de peste 14 ani in domeniul recuperarii creantelor neincasate precum si rezultatele obtinute pana in prezent reprezinta garantia profesionalismului si eficientei muncii noastre pe care dorim sa o impartasim tuturor clientilor nostri.

Servicii

     RECUPERAREA DATORIILOR COMERCIALE NATIONALE

Pe cale amiabila

Serviciul de recuperare de datorii comerciale reprezinta activitatea principala a companiei si presupune un complex de proceduri amiabile, constante si progresive avand ca scop plata datoriei in contul creditorului.

Beneficiirecuperaricreanteserviciicontabilitatefondurieuropene_7637991_1316757416
  Plata serviciului la rezultat.
Eficienta serviciilor CreditPlus este garantata prin sistemul: "no win no fee". CreditPlus aplica un comision de succes exclusiv la sumele recuperate in contul clientilor sai.

  Imbunatatirea lichiditatilor intru-un termen scurt
Reintoarcerea creantei in patrimoniul creditorului are ca efect deblocarea unor resurse incerte si imbunatatirea lichiditatilor companiei. Durata medie de lucru a unui dosar nu depaseste 60 de zile.

  Recunoasterea datoriei si clarificarea aspectelor care au stat la baza neplatii.
CreditPlus actioneaza ferm in vederea recunoasterii explicite a debitului, aceasta fiind un pas important, premergator recuperarii efective a creantei. Totodata clarifica prin dialog si negociere orice situatie invocata de creditor sau debitor ce sta la baza diferendului financiar.

  Economisirea timpului, banilor si a resurselor proprii.
Experienta,profesionalismul si modul in care intelegem sa ne desfasuram activitatea nostra va scuteste de plata inutila a oricaror taxe si onorarii oferind solutii si raspunsuri clare intr-un termen scurt problemelor clientilor nostri. Clientul nostru se poate ocupa de activitatile principale ale afacerii sale: resursele proprii – personal, timp, bani, stres – vor fi orientate preponderent spre activitatea curenta. CreditPlus este platit doar la rezultat!

  Imaginea clientului
Clientul se va bucura pe piata de imaginea unei firme care actioneaza in timp util impotriva rau platnicilor si care nu accepta pierderi din neincasare.

Recuperarea datoriilor pe cale judecatoreasca

     In masura in care nu se realizeaza recuperarea totala sau partial a debitului pe cale amiabila propunem clientilor nostrii solutii individuale de recuperare a datoriilor pe cale procesuala. Aici sunt incluse si actiuni comerciale de drept comun, somatii ori ordonanta de plata dar si actiuni de faliment ori plangeri penale.

De asemenea oferim servicii de asistenta in executarea titlurilor executorii (instrument de plata, hotarari judecatoresti) putand gestiona colaborarea cu executorii judecatoresti pentru recuperarea efectiva a debitelor.

    RECUPERAREA DATORIILOR COMERCIALE INTERNATIONALE

     Prin afilierea la asociatia internationala SEKUNDI GROUP putem oferi servicii de recuperare datorii comerciale pe cale amiabila ori procesuala in peste 20 de tari din EUROPA.