Cabinet Particular Traducator Zalau

Traducator Zalau

Centrul de Traduceri Zalău

Cabinet Particular Traducator Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Centrul de Traduceri Zalău - Cabinet Particular Traducator Zalau. Cabinet Particular Traducator Zalau Traduceri Scrise, Interpretariat, Legalizate, Juridice, Tehnice, Economice, Medicale, Subtitrare, Dublare, Prelucrare DTP, Legalizare, Corectare, Traducator Engleza, Franceza, Portugheza, Spaniola, Italiana, Germana, Maghiara, Rusa, Chineza, Japoneza, Araba, Turca, Bulgara


       Cabietul Particular s-a înfiinţat în anul 2005 în urma unei strânse colaborări dintre membrii acestui centru, Fabian-Valentin Nicoară, Liviu-Dorin Vlaicu şi Michael Werner, Traducători Autorizaţi de Ministerul Justiţiei din România. Aceasta iniţiativă se explică prin pasiunea comună din acelaşi domeniu de activitate a celor trei dar şi prin lipsa de pe piaţa sălăjeană a unui astfel de birou în care cetăţeanul să poată intra în contact direct cu traducătorul pentru a primi informaţiile necesare referitoare la problemele pe care acesta le întâmpină precum şi pentru efectuarea traducerilor şi a interpretărilor de care el are nevoie.
       Scopul nostru este de a fi în măsură să oferim cetăţeanului întotdeauna un răspuns clar şi servicii de calitate, motiv pentru care am aderat la Asociaţia Traducătorilor din România. De asemenea, în acelaşi sens, am stabilit relaţii excelente cu diferite birouri notariale care funcţionează în Municipiul Zalău, cabinete de avocaţi, topografi şi instituţii ale statului din Judeţul Sălaj. Centrul de Traduceri Zalău beneficiază de un personal calificat, dinamic şi competent, preocupat în permanenţă de propria formare continuă şi de a fi la curent cu toate informaţiile şi demersurile, atât în ceea ce priveşte documentele din România, cât şi cele din străinătate, venind astfel în sprijinul dumneavoastră.
      Pentru a fi întodeauna bine informaţi, apelaţi cu încredere la serviciile noastre ! ! !

Servicii

     Asigurăm traduceri şi interpretariat din/în limbile:
engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară, portugheză, olandeză, rusă,
bulgară, cehă, polonă.
   La solicitarea dumneavoastră asigurăm traduceri şi pentru alte limbi,
prin intermediul colaboratorilor noştri.