Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Botosani

Arhitect - Proiectant Botosani

Birou de Arhitect Proiectant Botosani

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Birou de Arhitect Proiectant Botosani - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Botosani. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Botosani Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Expertiza Tehnica, Studiu Fezabilitate, PUD, PUZ, PUG, Structura Rezistenta, Proiect Arhitectura, Inginer Proiectant, Desen Tehnic, Proiectare Imobile, Proiectant Constructii, Proiectant Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Proiectare Arhitectură, Proiectare Instalații, pentru Mansardări și Reabilitări Termice, Sisteme de Securitate


    În cadrul procesului de proiectare căutăm o soluţie unica pentru fiecare client în parte, menită să raspundă cât mai bine cerinţelor acestuia. Clientul este mereu implicat activ în procesul de proiectare, contribuind la procesul de creaţie, astfel încât rezultatul final va îmbina experienţa noastră cu necesităţile clientului.13_400
   Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.
  De asemenea, colaboram cu ingineri de specialitati diferite pentru a putea oferi servicii de proiectare complete, îmbinând solutii tehnice, functionale si estetice în elaborarea proiectelor. Specialitatile (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, amenajare peisajera etc.) implicate în proiect nu pot fi tratate individual ci vor conlucra pentru a defini un proiect unitar. Cu ajutorul computerului putem prezenta clientului imagini realiste cu forma finala a cladirii, astfel încat acesta va sti cum arata înca din stadiul de proiect. De asemenea pot fi prezentate si imagini interioare si propuneri de amenajare a încaperilor. Pentru ca rezultatul final sa respecte întocmai proiectul putem oferi si asistenta pe santier.

Servicii

   In domeniul arhitecturii realizam:

   - Proiectare constructii civile;

   - Proiectare constructii industriale;

   - Plan urbanistic de detaliu (PUD);

   - Plan urbanistic zonal (PUZ);

   - Documentatie urbanism.

   In domeniul amenajarilor exterioare asiguram amenajari peisagistice pentru spatii verzi si gradini.

   Toate proiectele realizate sunt rezultatul dintre dorinta, posibilitatile beneficiarului si solutiile profesionale oferite de noi.

 arhitect_400_400

 

   

Galerie foto