Cabinet Particular Arhivare Documente Campia Turzii

Cabinet Particular Arhivare Documente Campia Turzii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre 380 V S.R.L. - Cabinet Particular Arhivare Documente Campia Turzii. Cabinet Particular Arhivare Documente Campia Turzii


Pastrare si Conservare Documente

Utilizare Documente

Prelucrare Arhivistica

Campia Turzii

0742.734.389

 

   380 V S.R.L. are ca principal obiect de activitate prestarea serviciilor specifice domeniului arhivistic (Cod CAEN 9101), conform Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 71, din 9 aprilie 1996 actualizată și în temeiul Instrucțiunilor privind activitatea de arhivă la creatorii și deținătorii de documente aprobate de conducerea Arhivelor Naționale prin Ordinul de zi nr. 217/23 mai 1996. 

   Procesul de arhivare reprezinta o cerinta obligatorie in activitatea oamenilor si a companiilor, de aceea externalizarea documentelor trebuie facuta in mod resposabil si organizat. Documentele asigura continuitate si atesta activitatea unei companii, detinand controlul asupra legitimitatii acțiunilor întreprinse.

   Marirea spatiului disponibil in organizatie si utilizarea intr-un scop productiv a acestuia, prin arhivarea si stocarea documentelor in depozitele 380 V S.R.L., necesitatea unei flexibilitati deosebite in ceea ce priveste accesul la acestea si in returnarea lor, confidentialitatea, siguranta si securitatea garantate, alaturi de un management profesional sunt cateva din motivele care va pot determina sa ne contactati. 

   Documentele continute in arhiva, sunt documente din sursa primara, care s-au acumulat de-a lungul vietii si activitatii unui individ sau al unei organizatii si sunt pastrate pentru a evidentia functia si rolul acestora la un moment dat in societate. 

   Tipologia arhivelor cuprinde cinci tipuri de arhive: arhive academice, arhive de afaceri, arhive guvernamentale, arhive ale organizatiilor non-profit, alte arhive. 

 

380 V S.R.L. - Arhivare Documente

Servicii

Serviciile de arhivare, indiferent de natura presupusa, fizica sau electronica, reprezinta o parte esentiala a unei abordari strategice, functionale, in care un criteriu ce trebuie integrat este cel temporal. Succesiunea cronologica a datelor, odata indosariata, devine un raport de activitate care configureaza sistemul functiilor solidificate in trecut. Astfel, informatiile pastrate in sertar impun operativitate in vederea construirii unui viitor de performanta.

   In acest sens, 380 V S.R.L. se dedica structurarii atente a documentelor si instalarii lor intr-un cadru administrativ securizat, legitim, responsabil. Eliberati-va de stresul dosarelor care va aglomereaza timpul si spatiul, alegand servicii competente, durabile, menite sa va faciliteze munca si sa preia controlul asupra unor sarcini obositoare. 

   Prelucrare documente:380 V S.R.L. - Arhivare Documente

   - Fondare;

   - Intocmire Nomenclator Arhivistic;

   - Ordonare documente;

   - Inventariere documente;

   - Selectionare documente.    

   Pastrare si conservare

   Factorii de risc la care documentele dumneavoastra sunt expuse adesea se pot declansa in orice moment, constituind o amenintare cu consecinte nedorite. 380 V S.R.L. detine spatiile necesare pentru pastrarea si conservarea documentelor, amenajate conform legislatiei in vigoare.

   Serviciile noastre confera siguranta si confidentialitate pe termen lung arhivei dumneavostra, indeplinind o functie primordiala in conservarea actelor care, prin caracterul lor oficial, solicita supraveghere atenta.380 V S.R.L. - Arhivare Documente

   Toate etapele arhivarii fizice sunt respectate cu strictete, prin mentinerea unui mediu securizat, igienic, dotat cu echipamentele necesare. Sistemele de protectie asigura toate conditiile impotriva degradarii si distrugerii documentelor, iar personalul se asigura de buna functionare a fiecarui proces impus de responsabilitatile insusite.

   380 V S.R.L.ofera servicii de pastrare si conservare a fondului arhivistic pentru ca:

   - Este în măsură să le depoziteze în siguranță, într-un mediu complet securizat și confidențial;
   - Garantează păstrarea acestora în condiții optime;
   - Asigură confortul necesar fiecărui client pentru a-și desfășura activitatea fără a fi preocupat de starea documentelor;
   - Permite o relaționare eficientă, în funcție de cerințele și nevoile dumneavoastră;
   - Știe că depozitarea documentelor reprezintă o funcție indispensabilă conservării informațiilor dumneavoastră.

   Arhiva depozitată în spațiile noastre poate fi accesată doar de persoane autorizate din partea clientului. În cazul societăților lichidate, foștii angajați pot solicita adeverințe în vederea pensionării.

Galerie foto