Cabinet Particular Arhivare Documente Dabuleni

Cabinet Particular Arhivare Documente Dabuleni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FEATURES SRL - Cabinet Particular Arhivare Documente Dabuleni. Cabinet Particular Arhivare Documente Dabuleni Arhiva Electronica, Arhivare Documente, Legatorie, Prelucrare Arhivistica, Depozitare Pastrare Conservare Utilizare Documente, Servicii, Cutii de Arhivare, Scanare Documente, Nomenclator Arhivistic, Arhivarea Documentelor Contabile, Firma Arhivare, Organizare, DOX, Legare Dosare, Ordonare Documente


FEATURES S.R.L. - Arhivare Documente

Prelucrare Documente

Pastrare si Conservare

Utilizare Documente

Arhivare Electronica

0765 977 777

   

   FEATURES S.R.L. s-a înființat în anul 2011, având ca principal obiect de activitate prestarea serviciilor specifice domeniului arhivistic (Cod CAEN 9101), conform Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 71, din 9 aprilie 1996 actualizată și în temeiul Instrucțiunilor privind activitatea de arhivă la creatorii și deținătorii de documente aprobate de conducerea Arhivelor Naționale prin Ordinul de zi nr. 217/23 mai 1996. 

   Experienta solida in domeniul arhivarii, grija fata de client, pasiunea si continua imbunatatire a serviciilor sunt trasaturile care ne definesc. 

   Ne recomanda: 

   - Standardele ridicate de securitate; 

   - Experienta vasta in arhivare si management documente; 

   - Costuri avantajoase pentru clientii nostri.

   FEATURES S.R.L. este una dintre putinele societati autorizata in domeniu pentru servicii de arhivare electronica, acoperind toata zona de sud a Romaniei.

   Documentele continute in arhiva, sunt documente din sursa primara, care s-au acumulat de-a lungul vietii si activitatii unui individ sau al unei organizatii si sunt pastrate pentru a evidentia functia si rolul acestora la un moment dat in societate.

   Documentele arhivate sunt rezultate ale activitatilor juridice, comerciale, culturale, administrative, tehnice sau sociale, obisnuite.
Aceste documente au fost selectate din motive tinand de valoarea lor istorica, culturala sau doveditoare, pentru a fi pastrate pe termen lung sau permanent.

   Documentele arhivate sunt aproape intotdeauna unice ca si continut si se pot prezenta sub diferite forme: manuscrise, carti, reviste, etc.

   Persoana care lucreaza in arhiva se numeste arhivar iar studiul, practica de organizare, conservarea si asigurarea accesului la documentele arhivate defineste stiinta arhivelor.

   Tipologia arhivelor cuprinde cinci tipuri de arhive: arhive academice, arhive de afaceri, arhive guvernamentale, arhive ale organizatiilor non-profit, alte arhive.

 

FEATURES S.R.L. - Arhivare Documente

Servicii

   Avand un caracter oficial, documentele dumneavoastră trebuie să fie ordonate și depozitate într-un spațiu special. Procesul organizării acestora ocupă însă mult timp, energie, atenție și resurse, de aceea FEATURES S.R.L. va sta la dispoziție pentru a facilita munca dumneavoastră și a economisi timpul pe care altfel l-ați irosi fără o satisfacție reală. Pastrarea dosarelor cu acte intr-un mediu deficitar pericliteaza informatiile, provocand experiente neplacute si stresante. 

   Serviciile de arhivare, indiferent de natura presupusa, fizica sau electronica, reprezinta o parte esentiala a unei abordari strategice, functionale, in care un criteriu ce trebuie integrat este cel temporal. Succesiunea cronologica a datelor, odata indosariata, devine un raport de activitate care configureaza sistemul functiilor solidificate in trecut. Astfel, informatiile pastrate in sertar impun operativitate in vederea construirii unui viitor de performanta.    

   Prelucrare documente:FEATURES S.R.L. - Arhivare Documente

   - Fondare;

   - Intocmire Nomenclator Arhivistic;

   - Ordonare documente;

   - Inventariere documente;

   - Selectionare documente.    

   Pastrare si conservare

   Factorii de risc la care documentele dumneavoastra sunt expuse adesea se pot declansa in orice moment, constituind o amenintare cu consecinte nedorite. FEATURES S.R.L. detine spatiile necesare pentru pastrarea si conservarea documentelor, amenajate conform legislatiei in vigoare.

   Serviciile noastre confera siguranta si confidentialitate pe termen lung arhivei dumneavostra, indeplinind o functie primordiala in conservarea actelor care, prin caracterul lor oficial, solicita supraveghere atenta.

   Toate etapele arhivarii fizice sunt respectate cu strictete, prin mentinerea unui mediu securizat, igienic, dotat cu echipamentele necesare. Sistemele de protectie asigura toate conditiile impotriva degradarii si distrugerii documentelor, iar personalul se asigura de buna functionare a fiecarui proces impus de responsabilitatile insusite.

   FEATURES S.R.L. ofera servicii de pastrare si conservare a fondului arhivistic pentru ca:

   - Este în măsură să le depoziteze în siguranță, într-un mediu complet securizat și confidențial;
   - Garantează păstrarea acestora în condiții optime;
   - Asigură confortul necesar fiecărui client pentru a-și desfășura activitatea fără a fi preocupat de starea documentelor;
   - Permite o relaționare eficientă, în funcție de cerințele și nevoile dumneavoastră;
   - Știe că depozitarea documentelor reprezintă o funcție indispensabilă conservării informațiilor dumneavoastră;
   - Aplică un management de informații calitativ.        

   Utilizare documente 

   Societatea noastra detine autorizatie de functionare pentru serviciul arhivistic de utilizare a documentelor detinute. 

   Arhivare electronicaFEATURES S.R.L. - Arhivare Documente

   Pentru clientii nostri, oferim cea mai mare varietate de servicii arhivare.

   Constituirea arhivei electronice aduce beneficii importante companiilor care au o rata mare de interogare a arhivei, ajutandu-le sa:

   - Identifice si vizualizeze rapid orice document stocat electronic;

   - Acceseze diferentiat datele, in functie de profilul de utilizator;

   - Lucreze in retea.

   Etape serviciu arhivare electronica:

   - Evaluarea arhivei fizice si stabilirea regulilor de scanare si indexare;

   - Transportul documentelor – cand conversia in format electronic se efectueaza la sediul prestatorului;

   - Scanarea documentelor;

   - Indexarea documentelor electronice;

   - Stocarea imaginilor pe suport electronic. Toate etapele procesului de arhivare documente sunt indeplinite la standarde calitative ridicate, atat in ceea ce priveste constituirea si depozitarea arhivei fizice, prin specialistii nostri, cat si constituirea arhivei electronice, prin parteneri.

   Daca doriti servicii de arhivare si depozitare clasice sau servicii de arhivare electronica sau daca nu stiti care este cea mai buna solutie de arhivare pentru compania dumneavoastra, contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

FEATURES S.R.L. - Arhivare Documente

Galerie foto