Cabinet Particular Audit Energetic Bucuresti-Sector 5

Audit Energetic Bucuresti-Sector 5

Topstone S.R.L. - Audit Energetic Bucuresti Sector 5 - Madalina Berindei - Certificate Energetice

Cabinet Particular Audit Energetic Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Topstone S.R.L. - Audit Energetic Bucuresti Sector 5 - Madalina Berindei - Certificate Energetice - Cabinet Particular Audit Energetic Bucuresti-Sector 5. Cabinet Particular Audit Energetic Bucuresti-Sector 5 Certificat Energetic, Auditor Energetic, Termoviziune, Verificare Termo-Energetica


 

0742 026 563 

Birou de Audit Energetic, Arhitect si Urbanist Diplomat

 

    Biroul nostru de audit energetic, Topstone S.R.L., va sta la dispozitie atat pentru eliberarea Certificatelor de performanta energetica, dar si pentru intocmirea rapoartelor energetice. 

   Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic, a solutiilor de reabilitare sau modernizare termica si energetica a constructiei/instalatiilor, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii. 

 

   Etapele procesului de audit energetic

Topstone S.R.L. - Audit Energetic Bucuresti Sector 5   Procesul de auditare energetica a unei cladiri se realizeaza in mai multe etape: 

 • Evaluarea performanţei energetice reale a cladirii supuse auditului energetic;
 • Evaluarea performanţei energetice de referinta in conditii normale de utilizare;
 • Identificarea masurilor de modernizare energetica si analiza eficientei economice a acestora;
 • Intocmirea raportului de audit energetic. 

   Certificatul de Performanta Energetica este un document tehnic cu caracter informativ, care incadreaza imobilul (locuinţa, apartamentul, cladirea) intr-una din cele 7 clase de eficienta energetica stabilite la nivelul Uniunii Europene. 

   Directiva 2010/31/UE a Parlamentului European cu privire la performanța energetică a clădirilor solicită statelor membre să stabilească un sistem de certificare energetică a imobilelor. 

   Pornind de la caracteristicile sistemului de construcţie şi a instalaţiilor aferente, Certificatul energetic stabileşte indicative de performanţă energetică şi de mediu. Acestea oferă proprietarului şi potenţialului cumpărător sau chiriaş informaţii privind consumul real de energie (informatii referitoare la costurile lunare de întreţinere) şi cheltuielile necesare pentru a optimiza performanţa energetică a clădirii. 

 

   Începând de la 1 ianuarie 2011, proprietarii sunt obligaţi să deţină certificate energetice ale clădirilor şi să le pună la dispoziţia potenţialilor cumpărători sau chiriaşi. Dacă se încheie contracte de vânzare sau închiriere a locuinţelor sau daca se doreşte reabilitarea termică a imobilului, proprietarii vor fi nevoiţi să obţină Certificatul Energetic al clădirii. 

   Pentru construcţiile noi, prevederea legală este valabilă din anul 2007.
Topstone S.R.L. - Audit Energetic Bucuresti Sector 5
 

   Certificatul Energetic se elaborează pentru următoarele clădiri noi sau existente, care se construiesc, sunt vândute sau închiriate: 

 • locuinţe unifamiliale;
 • blocuri de locuinţe;
 • birouri;
 • clădiri de învăţământ (creşe, grădiniţe, şcoli, licee, universităţi, cămine, internate);
 • spitale, policlinici;
 • hoteluri şi restaurante;
 • săli de sport;
 • clădiri pentru servicii de comerţ (magazine, spaţii comerciale, sedii de firme, bănci);
 • alte tipuri de clădiri consumatoare de energie (clădiri industriale cu regim normal de exploatare). 

   Pentru categoriile de clădiri care se vând sau se închiriază, certificatul trebuie realizat de către proprietar.

Servicii

   Audit energeticTopstone S.R.L. - Audit Energetic Bucuresti Sector 5

 • Analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
 • Elaborarea raportului de audit energetic.

   Certificate energetice

 • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica;
 • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare sau inchiriere incheiate cu incalcarea prevederilor art. 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

Galerie foto