Cabinet Particular Audit Energetic Odobesti

Audit Energetic Odobesti

Cert&Graf Fusion SRL Audit Energetic Odobesti Certificate Energetice Vrancea

Cabinet Particular Audit Energetic Odobesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cert&Graf Fusion SRL Audit Energetic Odobesti Certificate Energetice Vrancea - Cabinet Particular Audit Energetic Odobesti. Cabinet Particular Audit Energetic Odobesti Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


audit energetic    Întocmirea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată de fiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului.

    Tratăm fiecare client cu seriozitate şi promptitudine. Executăm lucrări atât pentru imobile rezidenţiale şi nerezidenţiale (clădiri de birouri, centre comerciale, şcoli, săli de sport, spitale etc.), cât şi pentru unităţi de imobil (apartamente, magazine la parterul blocurilor etc.).

Servicii

  • certificat energeticRealizare Expertiza Termoenergetica
  • Eliberarea Certificatului de Performanta Energetica
  • Solutii de Reabilitare Energetic

Galerie foto