Cabinet Particular Audit Energetic Oradea

Audit Energetic Oradea

Certificate Energetice si Expertize Tehnice Judiciare si Extrajudiciare Oradea - Bihor

Cabinet Particular Audit Energetic Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Certificate Energetice si Expertize Tehnice Judiciare si Extrajudiciare Oradea - Bihor - Cabinet Particular Audit Energetic Oradea. Cabinet Particular Audit Energetic Oradea Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


AUDITOR ENERGETIC PENTRU CLADIRI

EXPERT TEHNIC JUDICIAR SI EXTRAJUDICIAR

0771.421.669

floriantirt@yahoo.com

 

   Biroul nostudin Oradea va sta la dispozita dumeavoastra pentru a va ajuta in descoperirea si aplicarea unor solutii pentru economisirea energiei din casele dumneavoastra, eliberandu-va CERTIFICATUL ENERGETIC de care aveti nevoie.

audit energetic

   Realizarea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată defiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului pentru ca in urma acetui raport se intocmeste certificatul de performanta energetica.

  Certificatul Energetic cuprinde valori de referinta prevazute în reglementarile tehnice în vigoare, care permit clientilor sa compare si sa evalueze performanta energetica a cladirii. Certificatul Energetic este însotit de recomandari de reducere a costurilor, prin îmbunatatirea performantei energetice a cladirii.

Servicii

Audit energetic

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic.

Certificat energetic

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.5_13

 

De asemenea, biroul nostru este specializat in expertize judiciare si extrajudiciare.

• Expert judiciar consilier in cazul litigiilor aflate pe rolul instantelor de judecata

• Expertize tehnice extrajudiciare pentru persoane fizice si juridice

 

 

 

Galerie foto