Cabinet Particular Audit Energetic Popesti-Leordeni

Audit Energetic Popesti-Leordeni

Birou de Audit Energetic - Tita Ana Irina

Cabinet Particular Audit Energetic Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Birou de Audit Energetic - Tita Ana Irina - Cabinet Particular Audit Energetic Popesti-Leordeni. Cabinet Particular Audit Energetic Popesti-Leordeni Certificat Energetic, Auditor Energetic, Termoviziune, Verificare Termo-Energetica


   Biroul nostru din Bucuresti va sta la dispozitie pentru intocmirea certificatuli energetic, tratand fiecare client cu seriozitate şi promptitudine! audit_energ1_400

   Realizarea certificatului energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

   Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică.

    Expertiza tehnică presupune măsurarea suprafeţelor clădirii, controlul anvelopei clădirii, confruntarea facturilor la utilităţi şi multe altele. Raportul ştampilat şi semnat de către auditor va fi depus la primărie, unde se va primi un număr de înregistrare. Eliberarea certificatului energetic se face numai către proprietarul sau administratorul clădirii, adică un administrator va putea scoate certificat energetic pentru toată scara.

Servicii

        Certificat de performanta energeticaaudit_energ2

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii-cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, donatii, intocmire audit energetic in orice situatie ceruta de lege. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

Galerie foto