Cabinet Particular Audit Energetic Pucioasa

Audit Energetic Pucioasa

Audit Energetic - Popa Ion

Cabinet Particular Audit Energetic Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic - Popa Ion - Cabinet Particular Audit Energetic Pucioasa. Cabinet Particular Audit Energetic Pucioasa Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


 

EVALUARI ENERGETICE S.R.L.

0722.378.331 / 0735.056.055

performanta.energetica@gmail.com
Audit energetic pentru cladiri
Certificate energetice
Studii privind posibilitatea montarii / utilizarii unor sisteme alternative de producere a energiei

 

     Auditorul energetic este persoana fizica autorizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice care are dreptul sa realizeze auditul energetic pentru cladiri si sa intocmeasca Certificatul de Performanta Energetica, precum si Raportul de Audit Energetic.
Audit energetic Mizil
    Certificatul de Performanta Energetica are ca scop oferirea de informatii despre performanta energetica a cladirii, inclusiv a instalatiilor aferente acesteia, rezultate din analiza termica si energetica. Certificatul este insotit de recomandari in vederea reducerii consumurilor energetice, implicit a costurilor de exploatare, prin imbunatatirea performantei en. a cladirii.

     Certificatul de Performanta Energetica este obligatoriu atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele care se renoveaza, se vand sau se inchiriaza (locuinte, spatii comerciale). Conform Legii 372/2005 modificata si completata de Legea 159/2013, orice tranzactie imobiliara va fi insotita de acest certificat solicitat de catre notar, banca creditoare sau circa financiara.

    In vederea obtinerii Autorizatiei de construire, este necesara elaborarea unui Raport de Audit Energetic. In acest mod, investitorul este informat inca din faza de proiectare de performanta cladirii, avand posibilitatea reducerii costurilor de exploatare a cladirii prin alegera optima a solutiilor tehnice.

Servicii

  •     Realizare Expertiza Termoenergetica
  •     Eliberarea Certificatului de Performanta Energetica
  •     Solutii de Reabilitare EnergeticaAudit energetic Mizil