Cabinet Particular Certificate Energetice Medias

Certificate Energetice Medias

Niculai Chiriac- Certificate Energetice Medias

Cabinet Particular Certificate Energetice Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Niculai Chiriac- Certificate Energetice Medias - Cabinet Particular Certificate Energetice Medias. Cabinet Particular Certificate Energetice Medias Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic   Biroul nostu de Audit Energetic va sta la dispozita dumeavoastra pentru a va ajuta in descoperirea si aplicarea unor solutii pentru economisirea energiei din casele dumneavoastra.

   Realizarea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată de fiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului pentru ca in urma acetui raport se intocmeste certificatul de performanta energetica.

  Certificatul Energetic cuprinde valori de referinta prevazute în reglementarile tehnice în vigoare, care permit clientilor sa compare si sa evalueze performanta energetica a cladirii. Certificatul Energetic este însotit de recomandari de reducere a costurilor, prin îmbunatatirea performantei energetice a cladirii.

Servicii

  • Realizare Expertiza Termoenergetica
  • Eliberarea Certificatului de Performanta Energetica
  • Solutii de Reabilitare Energetic