Cabinet Particular Certificate Energetice Zalau

Certificate Energetice Zalau

Illyes Gh. Gyorgy

Cabinet Particular Certificate Energetice Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Illyes Gh. Gyorgy - Cabinet Particular Certificate Energetice Zalau. Cabinet Particular Certificate Energetice Zalau Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic    Biroul Nostru de Audit Energetic al carui reprezentant este Ing. Illyes Gh. Gyorgy  va sta la dispozita dumeavoastra pentru a va ajuta in descoperirea si aplicarea unor solutii pentru economisirea energiei din casele dumneavoastra. 

    Raportul de audit energetic se elaborează pe baza analizei tehnice şi economice a solutiilor de reabilitare/modernizare energetică a cladirilor.

    Raportul de audit energetic conţine elementele necesare alegerii soluţiilor de reabilitare/modernizare energetică a clădirii.

    Întocmirea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată de fiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului.

   Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică.

Servicii

  • Realizare Expertiza Termoenergetica
  • Eliberarea Certificatului de Performanta Energetica
  • Solutii de Reabilitare Energetic

Galerie foto